Förslag

  myGarden

  Väggbelysning

  Flagstone, svart, LED 172093016 Hitta liknande produkter
  • Lys upp utomhus

   17209/30/16

   myGarden

   Väggbelysning

   17209/30/16 Hitta liknande produkter

   Minimalistisk design med gedigen funktionalitet. Den här svarta vägglampan från Philips sprider ett kraftfullt, varmvitt LED-ljus. Den skapar ett unikt sken på väggen med dubbelriktade ljuseffekter. Läs mer om produkten

   Rekommenderat pris: 939,00 kr

  Videor

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  Lys upp utomhus

  • LED med hög effekt

   LED med hög effekt

   Philips-utomhusbelysning har det senaste inom LED-teknologi och ger högt ljusflöde, belysning av god kvalitet och lång livslängd.

  • Extra lång livstid

   Extra lång livstid

   En ljuskälla att lita på. Philips LED-belysning erbjuder extra lång livslängd på minst 20 000 timmar (vilket motsvarar 20 år, beräknat på en genomsnittlig användning på 3 timmar/dag med minst 13 000 tändningar/släckningar). Med Philips LED-belysning får du perfekt belysning i hemmet utan att du behöver oroa dig för underhåll och lampbyten.

  • Energibesparande

   Energibesparande

   Den här Philips-lampan sparar energi jämfört med traditionella ljuskällor vilket hjälper dig att sänka dina elkostnader och göra din del för miljön.

  • Vädertålig

   Vädertålig

   Denna lampan från Philips är speciellt utformad för fuktiga utomhusmiljöer och har genomgått noggranna vattensäkerhetstester. IP-klassen anges med två siffror: den första visar till skyddsnivån mot damm, den andra till skyddsnivån mot vatten. Lampan är märkt med IP44, vilket innebär att den är skyddad mot strilande vatten, och är mest använd för allmänt utomhusbruk.

  • Dubbelriktad ljuseffekt

   Dubbelriktad ljuseffekt

   Dubbelriktad ljuseffekt för allmänbelysning i trädgården.

  • Philips erbjuder 5 års garanti på LED-modulen och driftdonet

   Philips erbjuder 5 års garanti på LED-modulen och driftdonet

   Utöver den vanliga 2 års garantin på lampan erbjuder Philips 5 års garanti på LED-systemet, dvs. lampans LED-modul och driftdon.

  • Philips erbjuder 5 års garanti på LED-modulen och driftdonet

   Philips erbjuder 5 års garanti på LED-modulen och driftdonet

   Utöver den vanliga 2 års garantin på lampan erbjuder Philips 5 års garanti på LED-systemet, dvs. lampans LED-modul och driftdon.

  • Ett perfekt val för väggbelysning utomhus

   Gör det mesta av ditt utomhusutrymme med den här vägglampan som är perfekt för montering vid ytterdörren eller på dina terrassväggar.

  • Högkvalitativt aluminium och riktigt glas

   Den här Philips-lampan har tillverkats specifikt för utomhusutrymmen. Den är slitstark och tålig och lyser upp din trädgård natt efter natt. Den konstruerad av högkvalitativt formgjutet aluminium och riktigt glas.

  • Effektfullt ljus

   Philips Creek ger ett kraftfullt varmvitt ljus som lyser upp din trädgård eller terrass.

  • Modern utomhubelysning

   Imponerande, djärv och minimalistisk belysning för trädgårdar, gångstigar och övriga utomhusutrymmen med Philips eleganta och moderna stil.

  • Enkel att installera, oavsett användningsområde

   Lampan är utformad för att vara enkel att installera, och alla nödvändiga tillbehör, som torxnyckel och torxskruv, finns i förpackningen. Du hittar även tydliga anvisningar om var du kan installera produkten samt relevant information om kapslingsklasser för vattentålighet.

  Visa alla specifikationer
  • Utformad för att vara behaglig för ögonen. Besök www.philips.com/eyecomfort för information om flimmer, stroboskop och övriga kriterier samt för produktdetaljer.