Fler varumärken från

  myGarden

  Väggbelysning

  Picnic, rostfritt stål 171814716 Hitta liknande produkter
  • Njut av en vacker trädgård

   17181/47/16
   Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

   myGarden

   Väggbelysning

   17181/47/16 Hitta liknande produkter

   Den här energibesparande Philips myGarden-vägglampan i rostfritt stål har ett läckert utseende och snygga, dubbelriktade ljuseffekter som är helt magiska i din trädgård. Ger upphov till många inspirerande ögonblick med utebelysning. Läs mer om produkten

   Rekommenderat pris: 379,00 kr

  Videor

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  Njut av en vacker trädgård

  • En Philips-glödlampa medföljer alltid

   En Philips-glödlampa medföljer alltid

   För bästa ljuseffekt medföljer Philips Eco lågenergilampor av hög kvalitet i förpackningen.

  • Energibesparande

   Energibesparande

   Den här Philips-lampan sparar energi jämfört med traditionella ljuskällor vilket hjälper dig att sänka dina elkostnader och göra din del för miljön.

  • Vädertålig

   Vädertålig

   Denna lampan från Philips är speciellt utformad för fuktiga utomhusmiljöer och har genomgått noggranna vattensäkerhetstester. IP-klassen anges med två siffror: den första visar till skyddsnivån mot damm, den andra till skyddsnivån mot vatten. Lampan är märkt med IP44, vilket innebär att den är skyddad mot strilande vatten, och är mest använd för allmänt utomhusbruk.

  • Dekorativ utomhusbelysning

   Utomhusbelysning kan förbättra trädgårdens eller uteplatsens utseende, ljussätta iögonfallande karaktärsdrag, stilfullt belysa gångstigar eller skapa den perfekta omgivningen för de där minnesvärda kvällarna med familj och vänner. Det är därför Philips har skapat myGarden, en serie vacker och dekorativ utomhusbelysning med stil och funktionalitet som hjälper dig få ut det mesta av din utomhusyta i din egen personliga stil.

  • Välj en modern stil

   Lampans europeiska design och unika utseende hjälper dig att skapa en modern stil utomhus.

  • Ett perfekt val för väggbelysning utomhus

   Gör det mesta av ditt utomhusutrymme med den här vägglampan som är perfekt för montering vid ytterdörren eller på dina terrassväggar.

  • Högkvalitativt rostfritt stål och överlägsna syntetmaterial

   Den här Philips-lampan har tillverkats specifikt för utomhusutrymmen. Den är slitstark och tålig och lyser upp din trädgård natt efter natt. Den är konstruerad av högkvalitativt rostfritt stål och överlägsna syntetmaterial.

  • Effektfullt ljus

   Philips Creek ger ett kraftfullt varmvitt ljus som lyser upp din trädgård eller terrass.

  • Enkel att installera, oavsett användningsområde

   Lampan är utformad för att vara enkel att installera, och alla nödvändiga tillbehör, som torxnyckel och torxskruv, finns i förpackningen. Du hittar även tydliga anvisningar om var du kan installera produkten samt relevant information om kapslingsklasser för vattentålighet.

  Visa alla specifikationer