Förslag

  myGarden

  Väggbelysning

  Border, grå 169428716 Hitta liknande produkter
  • Besparingar med stil

   16942/87/16

   myGarden

   Väggbelysning

   16942/87/16 Hitta liknande produkter

   Den här moderna, grå utomhusvägglampan gör din trädgård till en inbjudande plats. Den sprider ett varmvitt och energibesparande ljus, och du kan rikta ljuset dit det behövs. Din trädgård känns välkomnande även på kvällen. Läs mer om produkten

  Videor

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  Besparingar med stil

  • Upp till 80 % energibesparing

   Upp till 80 % energibesparing

   Philips Outdoor är en serie prisvärda belysningsprodukter för utomhusbruk, med modern design och toppmodern energieffektiv teknologi; du sparar upp till 80 % energi jämfört med traditionella ljuskällor. Resultatet är produkter som är lika bra för miljön som för din ekonomi – år efter år.

  • Känsla för detaljer – tillverkade i förstklassiga och eleganta material

   Känsla för detaljer – tillverkade i förstklassiga och eleganta material

   Varje del är tillverkad av högkvalitativa komponenter och i riktigt tåliga material, som formgjuten aluminium och rostfritt stål.

  • Tillverkad i tåliga och tillförlitliga material av hög kvalitet

   Tillverkad i tåliga och tillförlitliga material av hög kvalitet

   Hållbar konstruktion. Varje del i Philips Outdoor-utbudet är tillverkad i högkvalitativa material och delar som tål väder och vind.

  • IP 44 – utformad för utomhusbruk

   IP 44 – utformad för utomhusbruk

   IP44-skyddet innebär att armaturerna är gjorda för utomhusbruk, så du kan vara säker på att din trädgård är upplyst, oavsett väderlek.

  • Lampa med extra lång livslängd

   Lampa med extra lång livslängd

   Philips-lampa med extra lång livslängd på upp till 20 000 timmar medföljer.

  • Ett välkomnande varmvitt sken

   Ett välkomnande varmvitt sken

   Philips Outdoor är utomhusbelysning med ett vackert, varmt och välkomnande ljus. Ljuset har en färgtemperatur på 2 700 Kelvin. Det betyder att du får ordentligt med ljus och god sikt så att du kan använda uterummet som du vill även när det blivit mörkt, och känna dig trygg i förvissning om att det är säkert hela natten igenom.

  • En mängd möjliga användningsområden

   De passar perfekt för trädgården, terrassen, gångstigen eller balkongen. Vägg-, mark-, piedestal- och takbelysningen från Philips Outdoor skapar en mysig och avslappnande atmosfär när solen gått ner och gör att du ser bra även när det blivit mörkt.

  • Eleganta, moderna modeller för trädgården

   Philips armaturer är moderna och eleganta men samtidigt diskreta. De är lika snygga i dagsljus som i skymningen utan att ta över i trädgården eller på terrassen. Det finns en hel serie lampor att välja på och därför hittar du säkert en som passar din smak och ditt utomhusutrymme.

  Visa alla specifikationer