Förslag

  myGarden

  Väggbelysning

  Arbour IR, antracit, LED 164619316 Hitta liknande produkter
  • Alltid ljust när du kommer hem

   16461/93/16

   myGarden

   Väggbelysning

   16461/93/16 Hitta liknande produkter

   Den antracitgråa LED-utomhusvägglampan Philips Arbour ramar in en ljuspanel i ett hållbart hölje i formgjuten aluminium och den har en rörelsesensor. Den här ljusbilden kommer att lysa upp ditt utomhusutrymme med mjukt varmvitt ljus. Läs mer om produkten

  Videor

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  Alltid ljust när du kommer hem

  • LED-lampa av hög kvalitet

   LED-lampa av hög kvalitet

   Den integrerade LED-teknologin är en unik Philips-lösning som gör att ljuset tänds direkt, med optimalt ljusflöde som får färgerna i ditt hem att se mer levande ut.

  • Varmvitt ljus

   Varmvitt ljus

   Ljus kan ha olika färgtemperaturer och det mäts i en enhet som kallas kelvin (K). Lampor med ett lågt kelvintal ger ett varmt och behagligt ljus, medan de med högre kelvintal har ett kallt, mer uppiggande ljus. Just den här Philips-lampan ger ett varmvitt ljus för en trivsam atmosfär.

  • Energibesparande

   Energibesparande

   Den här lågenergilampan från Philips förbrukar mindre energi än traditionella ljuskällor; det sänker dina elkostnader och är bra för miljön.

  • IP44 – väderbeständig

   IP44 – väderbeständig

   Den här Philips-armaturen är särskilt anpassad för fuktiga utomhusmiljöer och har testats noggrant för garanterad vattentålighet. IP-klassificeringen anges i två siffror där den ena syftar till skyddsnivå mot damm och en andra till vattentålighet. Arbour har IP-klass 44, vilket innebär att den tål vattenstänk och är det vanligaste och lämpligaste alternativet för allmänt utomhusbruk.

  • Lång livslängd på upp till 25 år

   Lång livslängd på upp till 25 år

   En ljuskälla att lita på. Philips LED-lampor erbjuder en extremt lång livslängd på upp till 25 000 timmar (motsvarar 25 år, beräknat på en genomsnittlig användning på 3 timmar/dag med minst 13 000 tändningar/släckningar). Med Philips LED-lampor får du perfekt belysning i hemmet utan att behöva oroa dig för underhåll och lampbyten.

  • Rörelsesensor ingår för bekvämlighet och trygghet

   Rörelsesensor ingår för bekvämlighet och trygghet

   Levereras med rörelsesensor som tänder ljuset när du kommer hem, eller förvarnar när någon närmar sig ytterdörren. När sensorn känner av rörelser tänds lampan automatiskt.

  • Philips erbjuder 5 års garanti på LED-modulen och driftdonet

   Philips erbjuder 5 års garanti på LED-modulen och driftdonet

   Utöver den vanliga 2 års garantin på lampan erbjuder Philips 5 års garanti på LED-systemet, dvs. lampans LED-modul och driftdon.

  Visa alla specifikationer