Förslag

  myGarden

  Väggbelysning

  Creek, svart 153873016 Hitta liknande produkter
  • Njut av en vacker trädgård

   15387/30/16

   myGarden

   Väggbelysning

   15387/30/16 Hitta liknande produkter

   Skapa en charmerande blickpunkt för ingången med den här svarta Philips myGarden-vägglampan. Den är tillverkad av aluminium av hög kvalitet och sprider ett varmvitt energieffektivt ljus. Allt du behöver göra är att njuta av trädgården. Läs mer om produkten

  Videor

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  Njut av en vacker trädgård

  • Energibesparande

   Energibesparande

   Den här Philips-lampan sparar energi jämfört med traditionella ljuskällor vilket hjälper dig att sänka dina elkostnader och göra din del för miljön.

  • Vädertålig

   Vädertålig

   Denna lampan från Philips är speciellt utformad för fuktiga utomhusmiljöer och har genomgått noggranna vattensäkerhetstester. IP-klassen anges med två siffror: den första visar till skyddsnivån mot damm, den andra till skyddsnivån mot vatten. Lampan är märkt med IP44, vilket innebär att den är skyddad mot strilande vatten, och är mest använd för allmänt utomhusbruk.

  • Dekorativ utomhusbelysning

   Utomhusbelysning kan förbättra trädgårdens eller uteplatsens utseende, ljussätta iögonfallande karaktärsdrag, stilfullt belysa gångstigar eller skapa den perfekta omgivningen för de där minnesvärda kvällarna med familj och vänner. Det är därför Philips har skapat myGarden, en serie vacker och dekorativ utomhusbelysning med stil och funktionalitet som hjälper dig få ut det mesta av din utomhusyta i din egen personliga stil.

  • Välj en traditionell stil

   Lampans europeiska design och unika utseende hjälper dig att skapa en traditionell stil utomhus.

  • Ett perfekt val för väggbelysning utomhus

   Gör det mesta av ditt utomhusutrymme med den här vägglampan som är perfekt för montering vid ytterdörren eller på dina terrassväggar.

  • Högkvalitativ aluminium och överlägsna syntetmaterial

   Den här Philips-lampan är speciellt tillverkad för utomhusbruk. Den är slitstark, tålig och lyser den upp din trädgård natt efter natt. Lampan är tillverkad i högkvalitativ formgjuten aluminium och överlägsna syntetmaterial.

  • Effektfullt ljus

   Philips Creek ger ett kraftfullt varmvitt ljus som lyser upp din trädgård eller terrass.

  Visa alla specifikationer