Fler varumärken från

myGarden Vägglampa

Riverside, antracit, LED 163209316 Hitta liknande produkter
 • Light up your outdoor life

  16320/93/16
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/1/163209316/163209316_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  Vägglampa

  16320/93/16 Hitta liknande produkter

  Ge din trädgård samma härliga utseende oavsett tid på dygnet med den här minimalistiska antracitgrå Philips-vägglampan som sprider ett kraftfullt varmvitt LED-ljus. Läs mer om produkten

  Rekommenderat pris: 979,00 kr

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Light up your outdoor life

 • Högeffektiv LED-teknologi

  Högeffektiv LED-teknologi

  Philips-belysning för utomhusbruk har det senaste inom LED-teknologi och ger högt ljusflöde, ljus av god kvalitet och lång livslängd.

 • Extremt lång drifttid

  Extremt lång drifttid

  En ljuskälla att lita på. Philips LED-lampor erbjuder en extremt lång livslängd på minst 20 000 timmar (motsvarar 20 år, beräknat på en genomsnittlig användning på 3 timmar/dag med minst 13 000 tändningar/släckningar). Med Philips LED-lampor får du perfekt belysning i hemmet utan att behöva oroa dig för underhåll och lampbyten.

 • Energieffektiva

  Energieffektiva

  Den här Philips-lampan sparar energi jämfört med traditionella ljuskällor, vilket hjälper dig att sänka dina elkostnader och göra din del för miljön.

 • Vädertålig

  Vädertålig

  Den här utomhuslampan från Philips är speciellt utformad för fuktiga utomhusmiljöer och har genomgått noggranna vattensäkerhetstester. IP-klassen anges med två siffror: den första hänvisar till skyddsnivån mot damm, den andra till skyddsnivån mot vatten. Lampan är märkt med IP44, vilket innebär att den är skyddad mot strilande vatten. Den här produkten är den vanligaste och passar för allmänt utomhusbruk.

 • Philips erbjuder 5 års garanti på LED-modulen och driftdonet

  Philips erbjuder 5 års garanti på LED-modulen och driftdonet

  Utöver den vanliga 2-årsgarantin på lampan erbjuder Philips 5 års garanti på LED-systemet, dvs. lampans LED-modul och driftdon.

 • Ett perfekt val för väggbelysning utomhus

  Gör det mesta av ditt utomhusutrymme med den här vägglampan som är perfekt för montering vid ytterdörr eller på terrassväggar.

 • Effektfullt ljus

  Philips Creek ger ett kraftfullt varmvitt ljus som lyser upp din trädgård eller terrass.

 • Modern utebelysning

  Imponerande, djärv och minimalistisk belysning för trädgård, gångstigar och övriga utomhusutrymmen med Philips eleganta och moderna stil.

Visa alla specifikationer

Eco passport - Our environmental product specifications overview

Philips cares about the environment and society at large, and strongly supports eco-design of products.