Fler varumärken från

myGarden Väggbelysning

Morningdew, rostfritt stål, LED 172084716 Hitta liknande produkter
 • Lys upp utomhus

  17208/47/16
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/1/172084716/172084716_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  Väggbelysning

  17208/47/16 Hitta liknande produkter

  Lys upp uteplatsen med ett kraftfullt, varmvitt LED-ljus. Vägglampan Philips Ledino i rostfritt stål har en stilren design och en modern form som passar bra överallt utomhus. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Lys upp utomhus

 • Högeffektiv LED-teknologi

  Högeffektiv LED-teknologi

  Philips-belysning för utomhusbruk har det senaste inom LED-teknologi och ger högt ljusflöde, ljus av god kvalitet och lång livslängd.

 • Extremt lång drifttid

  Extremt lång drifttid

  En ljuskälla att lita på. Philips LED-belysning erbjuder en extremt lång livslängd på minst 20 000 timmar (motsvarar 20 år, beräknat på en genomsnittlig användning på 3 timmar/dag med minst 13 000 tändningar/släckningar). Med Philips LED-lampor får du perfekt belysning i hemmet utan att behöva oroa dig för underhåll och lampbyten.

 • Energibesparande

  Energibesparande

  Den här Philips-lampan sparar energi jämfört med traditionella ljuskällor vilket hjälper dig att sänka dina elkostnader och göra din del för miljön.

 • Vädertålig

  Vädertålig

  Den här utomhuslampan från Philips är speciellt utformad för fuktiga utomhusmiljöer och har genomgått noggranna vattensäkerhetstester. IP-klassen anges med två siffror: den första hänvisar till skyddsnivån mot damm, den andra till skyddsnivån mot vatten. Lampan är märkt med IP44, vilket innebär att den är skyddad mot strilande vatten. Den här produkten är mest använd för allmänt utomhusbruk.

 • Philips erbjuder 5 års garanti på LED-modulen och driftdonet

  Philips erbjuder 5 års garanti på LED-modulen och driftdonet

  Utöver den vanliga 2-årsgarantin på lampan erbjuder Philips 5 års garanti på LED-systemet, dvs. lampans LED-modul och driftdon.

 • Ett perfekt val för väggbelysning utomhus

  Gör det mesta av din uteplats med den här vägglampan som är perfekt för montering vid ytterdörr eller på terrassväggar.

 • Effektfullt ljus

  Philips Creek ger ett kraftfullt varmvitt ljus som lyser upp din trädgård eller terrass.

 • Modern utomhusbelysning

  Imponerande, djärv och minimalistisk belysning för trädgård, gångstigar och övriga utomhusutrymmen med Philips eleganta och moderna stil.

 • Enkel att installera, oavsett användningsområde

  Lampan är utformad för att vara enkel att installera, och alla nödvändiga tillbehör, som torxnyckel och torxskruv, finns i förpackningen. Du hittar även tydliga anvisningar om var du kan installera produkten samt relevant information om kapslingsklasser för vattentålighet.

Visa alla specifikationer

Eco passport - Our environmental product specifications overview

Philips cares about the environment and society at large, and strongly supports eco-design of products.