Fler varumärken från

myGarden Väggbelysning

Dunetop, grå, LED 162538716 Hitta liknande produkter
 • Light up your outdoor life

  16253/87/16
  • KA
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/1/162538716/162538716_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  Väggbelysning

  16253/87/16 Hitta liknande produkter

  Den prisbelönta, ljusgrå vägglampan Philips Ledino är lika snygg på dagen som på natten. Den har en modern, stilfull design och sprider ett kraftfullt, varmvitt LED-ljus. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Light up your outdoor life

 • LED med hög effekt

  LED med hög effekt

  Philips-utomhusbelysning har det senaste inom LED-teknologi och ger högt ljusflöde, belysning av god kvalitet och lång livslängd.

 • Extra lång livstid

  Extra lång livstid

  En ljuskälla att lita på. Philips LED-belysning erbjuder extra lång livslängd på minst 20 000 timmar (motsvarar 20 år, beräknat på en genomsnittlig användning på 3 timmar/dag med minst 13 000 tändningar/släckningar). Med Philips LED-belysning får du perfekt belysning i hemmet utan att du behöver oroa dig för underhåll och lampbyten.

 • Energibesparande

  Energibesparande

  Den här Philips-lampan sparar energi jämfört med traditionella ljuskällor vilket hjälper dig att sänka dina elkostnader och göra din del för miljön.

 • Vädertålig

  Vädertålig

  Denna lampan från Philips är speciellt utformad för fuktiga utomhusmiljöer och har genomgått noggranna vattensäkerhetstester. IP-klassen anges med två siffror: den första visar till skyddsnivån mot damm, den andra till skyddsnivån mot vatten. Lampan är märkt med IP44, vilket innebär att den är skyddad mot strilande vatten, och är mest använd för allmänt utomhusbruk.

 • Philips erbjuder 5 års garanti på LED-modulen och driftdonet

  Philips erbjuder 5 års garanti på LED-modulen och driftdonet

  Utöver den vanliga 2-årsgarantin på lampan erbjuder Philips 5 års garanti på LED-systemet, det vill säga lampans LED-modul och driftdon.

 • Ett perfekt val för väggbelysning utomhus

  Gör det mesta av ditt utomhusutrymme med den här vägglampan som är perfekt för montering vid ytterdörren eller på dina terrassväggar.

 • Effektfullt ljus

  Philips Creek ger ett kraftfullt varmvitt ljus som lyser upp din trädgård eller terrass.

 • Modern utomhubelysning

  Imponerande, djärv och minimalistisk belysning för trädgårdar, gångstigar och övriga utomhusutrymmen med Philips eleganta och moderna stil.

 • Enkel att installera, oavsett användningsområde

  Lampan är utformad för att vara enkel att installera, och alla nödvändiga tillbehör, som torxnyckel och torxskruv, finns i förpackningen. Du hittar även tydliga anvisningar om var du kan installera produkten samt relevant information om kapslingsklasser för vattentålighet.

Visa alla specifikationer

Eco passport - Our environmental product specifications overview

Philips cares about the environment and society at large, and strongly supports eco-design of products.