Fler varumärken från

myGarden Piedestal/stolpe

Curassow, brun 1738743PN Hitta liknande produkter
 • Njut av en vackert upplyst trädgård

  17387/43/PN

  Piedestal/stolpe

  17387/43/PN Hitta liknande produkter

  Skapa ett charmigt blickfång för din trädgårdsgång med den här sexkantiga Curassow-piedestallampan från Philips. Den är tillverkad av aluminium av hög kvalitet och är väderbeständig. Allt du behöver göra är att njuta av din trädgård. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Njut av en vackert upplyst trädgård

 • Vädertålig

  Vädertålig

  Den här utomhuslampan från Philips är speciellt utformad för fuktiga utomhusmiljöer och har genomgått noggranna vattensäkerhetstester. IP-klassen anges med två siffror: den första hänvisar till skyddsnivån mot damm, den andra till skyddsnivån mot vatten. Lampan är märkt med IP44, vilket innebär att den är skyddad mot strilande vatten. Den här produkten är den vanligaste och passar för allmänt utomhusbruk.

 • Högkvalitativ aluminium och överlägsna syntetmaterial

  Den här Philips-lampan är speciellt tillverkad för utomhusutrymmen. Slitstark och tålig lyser den upp din trädgård natt efter natt. Lampan är tillverkad i högkvalitativ formgjuten aluminium och överlägsna syntetmaterial.

 • Skapa en elegant och inbjudande atmosfär

  Den här vägglampan för utomhusbruk är designad efter de senaste trenderna och livsstilarna för att smälta in i din utomhusmiljö och skapa den stämning du alltid har velat ha.

Visa alla specifikationer

Eco passport - Our environmental product specifications overview

Philips cares about the environment and society at large, and strongly supports eco-design of products.