Fler varumärken från

myGarden Piedestal/stolpe

Rosebud, grå 169398716 Hitta liknande produkter
 • Lys upp trädgården på kvällen

  16939/87/16
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/1/169398716/169398716_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  Piedestal/stolpe

  16939/87/16 Hitta liknande produkter

  En gedigen kombination av material av hög kvalitet och ett generöst varmvitt sken. Den här Philips myGarden-väggspotten lyser upp din trädgård eller gångstig på ett energieffektivt sätt. Läs mer om produkten

  Rekommenderat pris: 1 589,00 kr

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Lys upp trädgården på kvällen

 • En Philips-glödlampa medföljer alltid

  En Philips-glödlampa medföljer alltid

  För bästa ljuseffekt medföljer Philips Eco lågenergilampor av hög kvalitet i förpackningen.

 • Energibesparande

  Energibesparande

  Den här Philips-lampan sparar energi jämfört med traditionella ljuskällor, vilket hjälper dig att sänka dina elkostnader och göra din del för miljön.

 • Vädertålig

  Vädertålig

  Den här utomhuslampan från Philips är speciellt utformad för fuktiga utomhusmiljöer och har genomgått noggranna vattensäkerhetstester. IP-klassen anges med två siffror: den första hänvisar till skyddsnivån mot damm, den andra till skyddsnivån mot vatten. Lampan är märkt med IP44, vilket innebär att den är skyddad mot strilande vatten. Den här produkten är den vanligaste och passar för allmänt utomhusbruk.

 • Dekorativ utomhusbelysning

  Utomhusbelysning kan förbättra trädgårdens eller uteplatsens utseende, ljussätta iögonfallande inslag, stilfullt belysa gångstigar eller skapa den perfekta omgivningen för de där minnesvärda kvällarna med familj och vänner. Det är därför Philips har skapat myGarden, en serie vacker och dekorativ utomhusbelysning med stil och funktionalitet som hjälper dig få ut det mesta av din utomhusyta i din egen personliga stil.

 • Välj en modern stil

  Lampans europeiska design och unika utseende hjälper dig att skapa en modern stil utomhus.

 • Välj spotlights för utomhusbruk

  Gör det mesta av ditt utomhusutrymme med denna spotlight som är perfekt för att lysa upp en vägg eller träd eller för att markera gångstigarna.

 • Högkvalitativt aluminium och riktigt glas

  Den här Philips-lampan har tillverkats specifikt för utomhusutrymmen. Den är slitstark och tålig och lyser upp din trädgård natt efter natt. Den konstruerad av högkvalitativt formgjutet aluminium och riktigt glas.

 • Effektfullt ljus

  Philips Creek ger ett kraftfullt varmvitt ljus som lyser upp din trädgård eller terrass.

 • Enkel att installera, oavsett användningsområde

  Lampan är utformad för att vara enkel att installera, och alla nödvändiga tillbehör, så som torxnyckel och torxskruv, finns i förpackningen. Du hittar även tydliga anvisningar om var du kan installera produkten samt relevant information om kapslingsklasser för vattentålighet.

Visa alla specifikationer

Eco passport - Our environmental product specifications overview

Philips cares about the environment and society at large, and strongly supports eco-design of products.