Fler varumärken från

myGarden Piedestal/stolpe

Hedgerow, antracit, LED 168179316 Hitta liknande produkter
 • Light up your outdoor life

  16817/93/16
  A++
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  Piedestal/stolpe

  16817/93/16 Hitta liknande produkter

  En prisbelönt design med en elegant silhuett i aluminium. Den ovala insidan ger ett varmvitt ljus. Den antracitgrå Ledino-piedestallampan skapar en trevlig stämning och har en spridningsvinkel som passar perfekt för gången eller altanen. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Light up your outdoor life

modern utomhusbelysning

 • LED med hög effekt

  LED med hög effekt

  Philips-utomhusbelysning har det senaste inom LED-teknologi och ger högt ljusflöde, belysning av god kvalitet och lång livslängd.

 • Extra lång livstid

  Extra lång livstid

  En ljuskälla att lita på. Philips LED-belysning erbjuder extra lång livslängd på minst 20 000 timmar (motsvarar 20 år, beräknat på en genomsnittlig användning på 3 timmar/dag med minst 13 000 tändningar/släckningar). Med Philips LED-belysning får du perfekt belysning i hemmet utan att du behöver oroa dig för underhåll och lampbyten.

 • Riktat ljus för belysning av gångar och terrasser

  Riktat ljus för belysning av gångar och terrasser

  Med sitt kraftfulla ljus och en spridningsvinkel på 40° är den här utomhusbelysningen perfekt för att lysa upp gångstigar, dörröppningar osv.

 • Fantastisk prestanda vid låg temperatur

  Fantastisk prestanda vid låg temperatur

  Philips högeffektiva LED-teknologi ger god prestanda vid låga temperaturer, vilket innebär att den tänds direkt utan flimmer för bästa möjliga ljuskvalitet.

 • Eleganta och tåliga material

  Eleganta och tåliga material

  Utomhusbelysningen från Philips är tillverkad av högkvalitativa och tåliga material, som aluminium och rostfritt stål, utvalda för att hålla år efter år.

 • IP 44 – utformad för utomhusbruk

  IP 44 – utformad för utomhusbruk

  IP44-kapsling innebär att belysningen är utformad för utomhusbruk, för att du ska kunna lita på att din utomhusbelysning från Philips lyser upp din trädgård oavsett väderlek. Den toppmoderna och högeffektiva LED-teknologin från Philips är enkel att underhålla och har lång hållbarhet.

 • Sparar upp till 80 % energi

  Sparar upp till 80 % energi

  LED-teknologin i Philips belysningsarmaturer är extremt energieffektiv (en modul med en effekt på 7,5 W ger 350 Lumen). Det innebär att varje enskild armatur sparar energi och hjälper kunderna att sänka sina energikostnader samtidigt som de bidrar till en grönare värld. Om du vill ha modern och energieffektiv hembelysning med riktigt bra ljus, håll utkik efter Philips LED-produkter.

 • Philips erbjuder 5 års garanti på LED-modulen och driftdonet

  Philips erbjuder 5 års garanti på LED-modulen och driftdonet

  Utöver den vanliga 2-årsgarantin på lampan erbjuder Philips 5 års garanti på LED-systemet, det vill säga lampans LED-modul och driftdon.

 • Modern utomhubelysning

  Imponerande, djärv och minimalistisk belysning för trädgårdar, gångstigar och övriga utomhusutrymmen med Philips eleganta och moderna stil.

 • Ett brett sortiment

  Philips utomhusbelysning erbjuder olika produkter för att täcka dina belysningsbehov, från vägg-, piedestal- och markspotlights till infällda spotlights.

Visa alla specifikationer

Eco passport - Our environmental product specifications overview

Philips cares about the environment and society at large, and strongly supports eco-design of products.