Fler varumärken från

myGarden Piedestal/stolpe

Meander, antracit 164069316 Hitta liknande produkter
 • Saving in style

  16406/93/16
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/1/164069316/164069316_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  Piedestal/stolpe

  16406/93/16 Hitta liknande produkter

  Fixa stämningen för ett mysigt utomhusevenemang med den här antracitgrå marklampan från Philips. Den ger trädgården ett intimt utseende och en intim känsla med varmvitt, energibesparande ljus. Njut av mysiga sammankomster med familj och vänner. Läs mer om produkten

  Rekommenderat pris: 1 949,00 kr

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Saving in style

 • Lampa med extra lång livslängd

  Lampa med extra lång livslängd

  Philips-lampa med extra lång livslängd på upp till 20 000 timmar medföljer.

 • Energieffektiva

  Energieffektiva

  Den här Philips-lampan sparar energi jämfört med traditionella ljuskällor, vilket hjälper dig att sänka dina elkostnader och göra din del för miljön.

 • Vädertålig

  Vädertålig

  Den här utomhuslampan från Philips är speciellt utformad för fuktiga utomhusmiljöer och har genomgått noggranna vattensäkerhetstester. IP-klassen anges med två siffror: den första hänvisar till skyddsnivån mot damm, den andra till skyddsnivån mot vatten. Lampan är märkt med IP44, vilket innebär att den är skyddad mot strilande vatten. Den här produkten är den vanligaste och passar för allmänt utomhusbruk.

 • Ett välkomnande varmvitt sken

  Ett välkomnande varmvitt sken

  Philips Outdoor är utomhusbelysning med ett vackert, varmt och välkomnande ljus. Ljuset har en färgtemperatur på 2 700 Kelvin. Det betyder att du får ordentligt med ljus och god sikt så att du kan använda uterummet som du vill även när det blivit mörkt, och känna dig trygg i förvissning om att det är säkert hela natten igenom.

 • Välj en modern stil

  Lampans europeiska design och unika utseende hjälper dig att skapa en modern stil utomhus.

 • Välj piedestalbelysning för utomhusbruk

  Gör det mesta av ditt utomhusutrymme med den här piedestallampan, som är perfekt för belysning av trädgården, kanten av terrassen eller för att markera uppfarter och stigar.

 • Högkvalitativ aluminium och överlägsna syntetmaterial

  Den här Philips-lampan är speciellt tillverkad för utomhusutrymmen. Slitstark och tålig lyser den upp din trädgård natt efter natt. Lampan är tillverkad i högkvalitativ formgjuten aluminium och överlägsna syntetmaterial.

 • Enkel att installera, oavsett användningsområde

  Lampan är utformad för att vara enkel att installera, och alla nödvändiga tillbehör, t ex torxnyckel och torxskruv, finns i förpackningen. Du hittar även tydliga anvisningar om var du kan installera produkten samt relevant information om kapslingsklasser för vattentålighet.

Visa alla specifikationer

Eco passport - Our environmental product specifications overview

Philips cares about the environment and society at large, and strongly supports eco-design of products.