Fler varumärken från

  myGarden

  Pendellampa

  Pasture, brun 1627186PN Hitta liknande produkter
  • Njut av en vacker trädgård

   16271/86/PN

   myGarden

   Pendellampa

   16271/86/PN Hitta liknande produkter

   Kliv in i en charmig trädgård som lyses upp av den här rustikt bruna Philips myGarden-pendellampan. Den sprider ett varmvitt, energibesparande ljus så att du kan koppla av på verandan eller altanen långt efter solnedgången. Läs mer om produkten

  Videor

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  Njut av en vacker trädgård

  • Vädertålig

   Vädertålig

   Denna lampan från Philips är speciellt utformad för fuktiga utomhusmiljöer och har genomgått noggranna vattensäkerhetstester. IP-klassen anges med två siffror: den första visar till skyddsnivån mot damm, den andra till skyddsnivån mot vatten. Lampan är märkt med IP44, vilket innebär att den är skyddad mot strilande vatten, och är mest använd för allmänt utomhusbruk.

  • Dekorativ utomhusbelysning

   Utomhusbelysning kan förbättra trädgårdens eller uteplatsens utseende, ljussätta iögonfallande karaktärsdrag, stilfullt belysa gångstigar eller skapa den perfekta omgivningen för de där minnesvärda kvällarna med familj och vänner. Det är därför Philips har skapat myGarden, en serie vacker och dekorativ utomhusbelysning med stil och funktionalitet som hjälper dig få ut det mesta av din utomhusyta i din egen personliga stil.

  • Välj utomhustakbelysning

   Gör det mesta av ditt utomhusutrymme med den här taklampan, som är perfekt att belysa husportalen eller terrassen med.

  • Högkvalitativt aluminium och riktigt glas

   Den här Philips-lampan har tillverkats specifikt för utomhusutrymmen. Den är slitstark och tålig och lyser upp din trädgård natt efter natt. Den konstruerad av högkvalitativt formgjutet aluminium och riktigt glas.

  Visa alla specifikationer