Förslag

  myGarden

  Infälld spot

  Crust, rostfritt stål, LED 1735647P0 Hitta liknande produkter
  • Lys upp trädgården på kvällen

   17356/47/P0

   myGarden

   Infälld spot

   17356/47/P0 Hitta liknande produkter

   Philips myGarden Crust LED infälld spot i rostfritt stål är en robust lampa som markerar stigar och uppfarter utan att ändra trädgårdens stil. Förstklassiga material och högkvalitativa Philips LED-ljuskällor gör den så gott som underhållsfri när den har installerats. Läs mer om produkten

  Videor

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  Lys upp trädgården på kvällen

  • Energibesparande

   Energibesparande

   Den här Philips-lampan sparar energi jämfört med traditionella ljuskällor vilket hjälper dig att sänka dina elkostnader och göra din del för miljön.

  • IP67 – vädertålig

   IP67 – vädertålig

   Den här Philips-armaturen är speciellt utformad för fuktiga utomhusmiljöer och har genomgått noggranna tester för att se till att den är vattensäker. IP-klassen anges med två siffror: den första anger skyddsnivån mot damm, den andra skyddsnivån mot vatten. Den här utomhuslampan är utformad med IP67: den är skyddad mot tillfällig ned sänkning i vatten och perfekt för belysning av stigar och uppfarter. Du kan till och med köra över den.

  • Enkel installation

   Enkel installation

   Ibland kan det vara svårt att installera dina armaturer, men med den här utomhuslampan från Philips har vi varit noga med att göra det så enkelt som möjligt. Torxnyckel medföljer.

  • Philips erbjuder 5 års garanti på LED-modulen och driftdonet

   Philips erbjuder 5 års garanti på LED-modulen och driftdonet

   Utöver den vanliga 2 års garantin på lampan erbjuder Philips 5 års garanti på LED-systemet, dvs. lampans LED-modul och driftdon.

  • Lång livslängd på upp till 25 år

   Lång livslängd på upp till 25 år

   En ljuskälla att lita på. Philips LED-lampor erbjuder en extremt lång livslängd på upp till 25 000 timmar (motsvarar 25 år, beräknat på en genomsnittlig användning på 3 timmar/dag med minst 13 000 tändningar/släckningar). Med Philips LED-lampor får du perfekt belysning i hemmet utan att behöva oroa dig för underhåll och lampbyten.

  • Högkvalitativt rostfritt stål och överlägsna syntetmaterial

   Den här Philips-lampan har tillverkats specifikt för utomhusutrymmen. Den är slitstark och tålig och lyser upp din trädgård natt efter natt. Den är konstruerad av högkvalitativt rostfritt stål och överlägsna syntetmaterial.

  • LED-lampa av hög kvalitet

   LED-ljuskällan som levereras med den här armaturen, är en unikt utvecklad lösning av Philips. Från och med det ögonblick den tänds ger den optimalt ljusflöde och framhäver livliga färger i hemmet.

  Visa alla specifikationer