Fler varumärken från

myGarden Infälld spot

Moss, rostfritt stål, LED 173064716 Hitta liknande produkter
 • Lys upp trädgården på kvällen

  17306/47/16
  A++
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  Infälld spot

  17306/47/16 Hitta liknande produkter

  Den här robusta infällda Philips myGarden Moss LED-spoten i rostfritt stål markerar stigar och uppfarter utan att ändra trädgårdens utseende- Förstklassiga material och högkvalitativa Philips LED-lampor gör den underhållsfri när den väl är installerad. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Lys upp trädgården på kvällen

 • LED-lampa av hög kvalitet

  LED-lampa av hög kvalitet

  Den integrerade LED-teknologin är en unik Philips-lösning som gör att ljuset tänds direkt med optimalt ljusflöde som får färgerna att i ditt hem att se mer levande ut.

 • Philips erbjuder 5 års garanti på LED-modulen och driftdonet

  Philips erbjuder 5 års garanti på LED-modulen och driftdonet

  Utöver den vanliga 2-årsgarantin för ljuskällan erbjuder Philips 5 års garanti på LED-systemet, det vill säga lampans LED-modul och driftdon.

 • Varmvitt ljus

  Varmvitt ljus

  Ljus kan ha olika färgtemperaturer och det mäts i en enhet som kallas kelvin (K). Lampor med ett lågt kelvintal ger ett varmt och behagligt ljus, medan de med högre kelvintal har ett kallt, mer uppiggande ljus. Just den här Philips-lampan ger ett varmvitt ljus för en trivsam atmosfär.

 • Energibesparande

  Energibesparande

  Den här lågenergilampan från Philips förbrukar mindre energi än traditionella ljuskällor; det sänker dina elkostnader och är bra för miljön.

 • IP67 – vädertålig

  IP67 – vädertålig

  Den här Philips-armaturen är speciellt utformad för fuktiga utomhusmiljöer och har genomgått noggranna tester för att se till att den är vattensäker. IP-klassen anges med två siffror: den första anger skyddsnivån mot damm, den andra skyddsnivån mot vatten. Den här utomhuslampan är utformad med IP67: den är skyddad mot tillfällig ned sänkning i vatten och perfekt för belysning av stigar och uppfarter. Du kan till och med köra över den.

 • Lång livslängd på upp till 15 år

  Lång livslängd på upp till 15 år

  En ljuskälla att lita på. Philips LED-lampor erbjuder en extremt lång livslängd på upp till 15 000 timmar (motsvarar 15 år, beräknat på en genomsnittlig användning på 3 timmar/dag med minst 13 000 tändningar/släckningar). Med Philips LED-lampor får du perfekt belysning i hemmet utan att behöva oroa dig för underhåll och lampbyten.

Visa alla specifikationer

Eco passport - Our environmental product specifications overview

Philips cares about the environment and society at large, and strongly supports eco-design of products.