Fler varumärken från

myGarden Infälld spot

Fresco, rostfritt stål, LED 172894716 Hitta liknande produkter
 • Lys upp trädgården på kvällen

  17289/47/16
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/1/172894716/172894716_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  Infälld spot

  17289/47/16 Hitta liknande produkter

  Den infällda spoten myGarden Fresco från Philips ger ett vackert LED-ljus som visar trädgården från dess bästa sida, eller lyser upp mörka områden. Den är tillverkad i hållbar metall med ett justerbart huvud så att ljuset kan riktas. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Lys upp trädgården på kvällen

 • LED-lampa av hög kvalitet

  LED-lampa av hög kvalitet

  LED-ljuskällan som levereras med den här armaturen, är en unikt utvecklad lösning av Philips. Från och med det ögonblick den tänds ger den optimalt ljusflöde och framhäver livliga färger i hemmet.

 • Varmvitt ljus

  Varmvitt ljus

  Ljus kan ha olika färgtemperaturer och det mäts i en enhet som kallas kelvin (K). Lampor med ett lågt kelvintal ger ett varmt och behagligt ljus, medan de med högre kelvintal har ett kallt, mer uppiggande ljus. Just den här Philips-lampan ger ett varmvitt ljus för en trivsam atmosfär.

 • Energibesparande

  Energibesparande

  Den här lågenergilampan från Philips använder mindre energi än traditionella ljuskällor; det sänker dina elkostnader och är bra för miljön.

 • IP23 – vädertålig

  IP23 – vädertålig

  Den här utomhuslampan från Philips är speciellt utformad för fuktiga utomhusmiljöer. Den har testats noggrant för att vara garanterat vattentålig. IP-klassen anges med två siffror: den första hänvisar till skyddsnivån mot damm, den andra till skyddsnivån mot vatten. Den här utomhuslampan är märkt med IP23, vilket innebär att den är skyddad mot vattenstänk och är perfekt på verandan eller farstukvisten.

 • Lång livslängd på upp till 10 år

  Lång livslängd på upp till 10 år

  En ljuskälla att lita på. LED-lampor erbjuder en extremt lång livslängd på upp till 10 000 timmar (motsvarar 10 år, beräknat på en genomsnittlig användning på 3 timmar/dag med minst 13 000 tändningar/släckningar). Med Philips LED-lampor får du perfekt belysning i hemmet utan att behöva oroa dig för underhåll och lampbyten.

Visa alla specifikationer

Eco passport - Our environmental product specifications overview

Philips cares about the environment and society at large, and strongly supports eco-design of products.