Fler varumärken från

Marvel Bordlampa

Avengers, blå, LED 717703516 Hitta liknande produkter
Marvel
 • Stimulera fantasin

  71770/35/16
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/7/717703516/717703516_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  Marvel

  Bordlampa

  71770/35/16 Hitta liknande produkter

  Den här tåliga och stötsäkra skrivbordslampan från Philips och Marvel ger ett kallt, vitt ljus, perfekt vid läsning eller läxläsning. Skrivbordslampan har en flexibel nacke och är lätt att tända vilket gör den till den perfekta skrivbordslampan för ditt barn. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Stimulera fantasin

 • För barn

  För barn

  Den här barnrumslampan från Philips och Marvel skapar en miljö som uppmuntrar barn att hänge sig åt det de gillar mest – att ha roligt och vara kreativa! En plats där barnet kan lära, leka och sova tillsammans med sin Marvel-favorit. Den här lampan har en design som är säker för barnet.

 • LED-lampa av hög kvalitet

  LED-lampa av hög kvalitet

  Lampan har integrerad LED-teknik, som är en unik lösning utvecklad av Philips. Från och med det ögonblick den slås på ger den optimalt ljusflöde och framhäver livliga färger i barnrummet.

 • Kallvitt ljus för bästa möjliga koncentration

  Kallvitt ljus för bästa möjliga koncentration

  Ljus kan ha olika färgtemperaturer och det mäts i en enhet som kallas kelvin (K). Lampor med ett lågt kelvintal ger ett varmt och behagligt ljus, medan de med ett högre kelvintal har ett svalt, mer uppiggande ljus. Den här lampan ger ett kallvitt ljus för bästa möjliga koncentration.

 • Maximal flexibilitet

  Maximal flexibilitet

  Den här lampan från Philips och Marvel har ett flexibelt huvud som på ett säkert vis kan roteras i önskad riktning och ge ljus där det behövs.

 • Produkt med strömbrytare

  Produkt med strömbrytare

  Knappen är diskret integrerad på armaturen och gör det enkelt att tända och släcka ljuset.

 • Perfekt belysning för barnets skrivbord

  Den här lampan från Philips och Marvel för barnets sovrum passar perfekt på skrivbordet. Den ger ett kallt, vitt ljus, perfekt vid läsning eller läxläsning. Perfekt för barn i skolåldern, bra att ha nära till hands och enkel att tända och släcka.

 • Anpassad optik för jämn fördelning av ljuset

  Med den anpassade optiken i skrivbordslamporna från Philips och Marvel får barnet en riktad belysning som är jämnt fördelad över skrivbordet. Det minskar ojämt ljus eller bländning som ofta leder till ansträngda och trötta ögon.

Visa alla specifikationer

Eco passport - Our environmental product specifications overview

Philips cares about the environment and society at large, and strongly supports eco-design of products.