Förslag

  Ljuskälla (dimbar)

  5 W-40 W, E27, Varmvit, Dimring 8718699669317 Hitta liknande produkter
  • Ju mer du dimmar desto varmare blir ljuset.

   8718699669317
   Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

   Ljuskälla (dimbar)

   8718699669317 Hitta liknande produkter

   Med Philips WarmGlow LED-lampor kan du dimra vardagsbelysningen till samma mysiga toner som traditionella glödlampor. Ju mer du dimrar, desto varmare blir din belysning. Detta är skillnaden mot traditionella dimbara LED-lampor, som bara sänker ljuset när de dimras. WarmGlow-lampor har nu förbättrats med ett färgåtergivningsindex på 90, vilket är jämförbart med naturligt ljus, så att du kan se de verkliga färgerna i ditt hem. Philips WarmGlow LED-lampor har rätt belysning för dina behov, både när du myser i soffan på kvällen och när du vill ha en ljus början på dagen. Läs mer om produkten

  Videor

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  Ju mer du dimmar desto varmare blir ljuset.

  Med EyeComfort för ljus som är skonsamt för ögonen.

  • Utformad för att vara behaglig för ögonen

   Utformad för att vara behaglig för ögonen

   Det är enkelt att se hur skarp belysning kan anstränga ögonen. Om det är för ljust bländas man. Om det är för dämpat kan man uppleva flimmer. Nu kan du försiktigt lysa upp hemmet och skapa den perfekta stämningen med LED-belysning som är behaglig för ögonen.

  • Lysrör med lång livslängd – varar upp till 15 år

   Lysrör med lång livslängd – varar upp till 15 år

   Med en livslängd på upp till 15 000 timmar slipper du krånglet med att byta rör ofta och får en perfekt belysningslösning i mer än 15 år.

  • Sparar upp till 80 % energi

   Sparar upp till 80 % energi

   Reducera din energiförbrukning med LED-ljuskällor utan att ge kall på ljuskvalitet. Spara mer än 80 % i energi på direkten genom att byta ut dina befintliga glöd- eller halogenglödlampor.

  • Kan dimras till ett varmt sken

   Den här dimbara ljuskällan kan du dimra från ett varmt ljus på 2 200 K till 2 700 K. Ju mer du dimrar desto varmare blir ljuset.

  Visa alla specifikationer