Fler varumärken från

LED

Standardlampa

8 W (60 W), E27, Kallvit/varmvit 8718696598375 Hitta liknande produkter
 • En ljuskälla. Din strömbrytare. Två färginställningar.

  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696598375/8718696598375_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  LED

  Standardlampa

  8718696598375 Hitta liknande produkter

  Anpassa rummets stämning efter dina aktiviteter. Med Philips SceneSwitch LED kan du enkelt ändra inställningarna från varmt och klart ljus till ett kallt och uppiggande ljus. Allt du behöver är din befintliga strömbrytare. Läs mer om produkten

  Rekommenderat pris: 119,00 kr
 • En ljuskälla. Din strömbrytare. Två färginställningar.

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

En ljuskälla. Din strömbrytare. Två färginställningar.

Ingen dimmer behövs

 • Ingen dimmer eller ytterligare installation krävs

  Ingen dimmer eller ytterligare installation krävs

  Med SceneSwitch får du flera olika ljusscener som passar dina olika behov och humör. Intelligensen sitter i själva lampan och det krävs ingen dimmer eller krånglig installation. Ersätt din gamla lampa med en SceneSwitch, och använd den befintliga strömbrytaren för att växla mellan ljusscenerna. Det är högsta möjliga komfort till minsta möjliga ansträgning. Nu kan du anpassa stämningen efter aktivitet och humör hur enkelt som helst.

 • Återställ lampan till fabriksinställningar.

  Återställ lampan till fabriksinställningar.

  Om flera lampor som används inte längre är synkroniserade kan du använda strömbrytaren (tänd och släck den inom 1 sekund) för att återställa lampan till fabriksinställningar.

 • Ljuskällor med lång livslängd – varar upp till 15 år

  Ljuskällor med lång livslängd – varar upp till 15 år

  Med en livslängd på upp till 15 000 timmar slipper du krånglet med att byta lampor ofta och får en perfekt belysningslösning i mer än 15 år.

 • Bättre för både plånboken och planeten

  Bättre för både plånboken och planeten

  Med LED-teknologi sparar du upp till 80 % energi jämfört med en standardglödlampa. På så vis betalar lampan sig själv och sparar pengar åt dig år efter år. Den bidrar också till att skydda miljön.

 • Läs mer om belysning

  Läs mer om belysning

  Färgtemperatur: ljus kan ha olika färgtemperatur som mäts i kelvin (K). Lampor med låga kelvinvärden ger ett varmt, rogivande sken – medan lampor med högre kelvinvärden ger ett kallt, mer uppiggande ljus. CRI: Färgåtergivningsindex (CRI) används för att beskriva effekten en ljuskälla har på färgers utseende. Solljus har ett CRI på 100. Philips LED-lampor har alltid ett CRI på över 80, vilket skapar äkta och naturliga färger.

 • Utformad för att vara behaglig för ögonen

  Utformad för att vara behaglig för ögonen

  Det är enkelt att se hur skarp belysning kan anstränga ögonen. Om det är för ljust kan du bländas, och om det är för dämpat kan du uppleva flimmer. Nu kan du försiktigt lysa upp ditt hem och skapa den perfekta stämningen med LED-lampor som är skonsamma för ögonen.

 • Använd din vanliga strömbrytare för att ändra ljusfärgen

  Använd strömbrytaren för att justera atmosfären från dagsljus till ett varmt mysigt ljus som hjälper dig att slappna av och njuta av ögonblicket. Nu kan du enkelt anpassa rummet efter din aktivitet eller ditt humör.

Visa alla specifikationer

Eco passport - Our environmental product specifications overview

Philips cares about the environment and society at large, and strongly supports eco-design of products.

 • Utformad för att vara behaglig för ögonen. Besök www.philips.com/eyecomfort för information om flimmer, stroboskop och övriga kriterier samt för produktdetaljer.