Fler varumärken från

LED

Spot

5 W (50 W), GU10, Kallvit/varmvit 8718696810873 Hitta liknande produkter
 • En ljuskälla. Din strömbrytare. Två färginställningar.

  8718696810873

  LED

  Spot

  8718696810873 Hitta liknande produkter

  Anpassa rummets stämning efter dina aktiviteter. Med LED-ljuskällor från Philips SceneSwitch kan du enkelt ändra inställningarna från varmt och klart ljus till ett kallt och uppiggande ljus. Allt du behöver är din befintliga strömbrytare. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

En ljuskälla. Din strömbrytare. Två färginställningar.

Ingen dimmer behövs

 • Ingen dimmer eller ytterligare installation krävs

  Ingen dimmer eller ytterligare installation krävs

  Med SceneSwitch får du flera olika ljusscener för dina olika behov och humör. Intelligensen sitter i själva lampan, och det krävs ingen dimmer eller krånglig installation. Ersätt din gamla lampa med en SceneSwitch, och använd den befintliga strömbrytaren för att växla mellan ljusscenerna. Det är högsta möjliga komfort till minsta möjliga ansträgning. Nu kan du anpassa stämningen efter aktivitet och humör hur enkelt som helst.

 • Lampan kan memorera din senaste inställning

  Lampan kan memorera din senaste inställning

  Den här SceneSwitch-lampan har ett inbyggt minneschip som sparar din senaste ljussättning om strömbrytaren är avstängd i mer än 6 sekunder. Om du inte växlar mellan aktiviteter särskilt ofta finns ditt favoritläge inställt när du tänder ljuset.

 • Bättre för både plånboken och planeten

  Bättre för både plånboken och planeten

  Med LED-teknologi sparar du upp till 80 % energi jämfört med en standardglödlampa. På så vis betalar lampan sig själv och sparar pengar åt dig år efter år. Den bidrar också till att skydda miljön.

 • Läs mer om ljus

  Läs mer om ljus

  Färgtemperatur: ljus kan ha olika färgtemperatur som mäts i kelvin (K). Lampor med låga kelvinvärden ger ett varmt, rogivande sken – medan lampor med högre kelvinvärden ger ett kallt, mer uppiggande ljus. CRI: Färgåtergivningsindex (CRI) används för att beskriva effekten av en ljuskälla på färgers utseende. Solljus har ett CRI på 100. Philips LED-lampor har alltid ett CRI på över 80 vilket skapar äkta och naturliga färger.

 • Utformad för att vara behaglig för ögonen

  Utformad för att vara behaglig för ögonen

  Det är enkelt att se hur skarp belysning kan anstränga ögonen. Om det är för ljust bländas man. Om det är för dämpat kan man uppleva flimmer. Nu kan du försiktigt lysa upp hemmet och skapa den perfekta stämningen med LED-ljuskällor som är behagliga för ögonen.

 • Använd din vanliga strömbrytare för att ändra ljusfärgen

  Använd strömbrytaren för att justera belysningen från dagsljus till ett varmt mysigt ljus som hjälper dig att slappna av och njuta av ögonblicket. Nu kan du enkelt anpassa stämningen efter aktivitet eller ditt humör.

Visa alla specifikationer
 • Utformad för att vara behaglig för ögonen. Besök www.philips.com/eyecomfort för information om flimmer, stroboskop och övriga kriterier samt för produktdetaljer.