Fler varumärken från

LED

Spot (dimbar)

5 W (50 W), GU10, Vit, Dimbar 8718696581650 Hitta liknande produkter
 • Det är insidan som gör skillnad

  8718696581650
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696581650/8718696581650_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  LED

  Spot (dimbar)

  8718696581650 Hitta liknande produkter

  Philips LED-spot i glas är ett perfekt alternativ till dina nätströmsförsörjda halogenspottar. Den ser likadan ut och lyser med samma färg och intensitet som halogenspottar. Läs mer om produkten

  Rekommenderat pris: 79,00 kr

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Det är insidan som gör skillnad

Perfekt alternativ till halogenspottar

 • Klart vitt ljus

  Klart vitt ljus

  Den här ljuskällan har en färgtemperatur på 3 000K som ger ett klart, varmt ljus – perfekt när du vill skapa en hemtrevlig stämning åt dina gäster eller kopplar av med en bra bok.

 • Enhetlig ljusspridning

  Enhetlig ljusspridning

  Den optiska linsen ger en fantastisk ljusstråle utan de skuggor som normalt uppstår vid ljusfördelningens kant på traditionella halogenspottar.

 • Liknar halogenreflektorlampan i storlek och form

  Liknar halogenreflektorlampan i storlek och form

  Modern och energibesparande LED-reflektor med vacker design och välbekanta mått – det perfekta, hållbara alternativet till traditionella halogenreflektorlampor.

 • Ljuskällor med lång livslängd – varar upp till 15 år

  Ljuskällor med lång livslängd – varar upp till 15 år

  Med en livslängd på upp till 15 000 timmar slipper du krånglet med att byta lampor ofta och får en perfekt belysningslösning i mer än 15 år.

 • Bättre för både plånboken och planeten

  Bättre för både plånboken och planeten

  Med LED-teknologi sparar du upp till 80 % energi jämfört med en standardglödlampa. På så vis betalar lampan sig själv och sparar pengar åt dig år efter år. Den bidrar också till att skydda miljön.

 • Perfekt för accentbelysning

  Perfekt för accentbelysning

  Modern LED-spot med 36 graders bredvinklat ljusflöde som passar som både accent- och allmänbelysning. Lampan kan användas i infällda armaturer och justerbara takarmaturer – perfekt i köket, ovanför köksön, i vardagsrummet och över matbordet.

 • Läs mer om ljus

  Läs mer om ljus

  Färgtemperatur: ljus kan ha olika färgtemperatur som mäts i enheten kelvin (K). Lampor med låga kelvinvärden ger ett varmt, rogivande sken – medan lampor med högre kelvinvärden ger ett kallt, mer uppiggande ljus. CRI: Färgåtergivningsindex (CRI) används för att beskriva effekten av en ljuskälla på färgers utseende. Solljus har ett CRI på 100. Philips LED-lampor har alltid ett CRI på över 80 för att skapa äkta och naturliga färger.

 • Utformad för att vara behaglig för ögonen

  Utformad för att vara behaglig för ögonen

  Det är enkelt att se hur skarp belysning kan anstränga ögonen. Om det är för ljust bländas man. Om det är för dämpat kan man uppleva flimmer. Nu kan du försiktigt lysa upp hemmet och skapa den perfekta stämningen med LED-ljuskällor som är behagliga för ögonen.

 • Dimbar

  Lampan fungerar med de flesta dimrar och gör att du själv kan välja atmosfär med mjuk dimring till 10 % av den starkaste ljusnivån. Se kompatibilitetslistan och kontrollera att lampan passar med din specifika dimmer.

Visa alla specifikationer

Eco passport - Our environmental product specifications overview

Philips cares about the environment and society at large, and strongly supports eco-design of products.

 • Utformad för att vara behaglig för ögonen. Besök www.philips.com/eyecomfort för information om flimmer, stroboskop och övriga kriterier samt för produktdetaljer.