Förslag

  LED

  Spot (dimbar)

  3, 8–50 W, GU10, Warm Glow, Dimring 8718696562864 Hitta liknande produkter
  • Rätt ljus skapar perfekta ögonblick

   8718696562864

   LED

   Spot (dimbar)

   8718696562864 Hitta liknande produkter

   Philips LED-spottar som kan dimras till ett varmt sken ger en ny upplevelse med dimbara LED-lampor. Tack vare att dessa Philips-spottar kan dimras till varma toner som påminner om traditionella glödlampor kan du gå från vardaglig, funktionell belysning till en inbjudande, mysig miljö. Läs mer om produkten

   Rekommenderat pris: 75,00 kr

  Videor

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  Rätt ljus skapar perfekta ögonblick

  Ju mer du dimrar desto varmare blir ljuset

  • Lysrör med lång livslängd – varar upp till 15 år

   Lysrör med lång livslängd – varar upp till 15 år

   Med en livslängd på upp till 15 000 timmar slipper du krånglet med att byta rör ofta och får en perfekt belysningslösning i mer än 15 år.

  • Läs mer om belysning

   Läs mer om belysning

   Färgtemperatur: ljus kan ha olika färgtemperatur som mäts i enheten kelvin (K). Lampor med låga kelvinvärden ger ett varmt, rogivande sken – medan lampor med högre kelvinvärden ger ett kallt, mer uppiggande ljus. CRI: Färgåtergivningsindex (CRI) används för att beskriva effekten av en ljuskälla på färgers utseende. Solljus har ett CRI på 100. Philips LED-lampor har alltid ett CRI på över 80 för att skapa äkta och naturliga färger.

  • Utformad för att vara behaglig för ögonen

   Utformad för att vara behaglig för ögonen

   Det är enkelt att se hur skarp belysning kan anstränga ögonen. Om det är för ljust bländas man. Om det är för dämpat kan man uppleva flimmer. Nu kan du försiktigt lysa upp hemmet och skapa den perfekta stämningen med LED-belysning som är behaglig för ögonen.

  • En enkel LED för daglig användning

   En enkel LED för daglig användning

   Philips LED för daglig användning är den perfekta ljuskällan för dina grundläggande belysningsbehov. Du får ett vackert ljus och tillförlitlig prestanda – till ett bra pris.

  Visa alla specifikationer