Fler varumärken från

  LED

  Spot (dimbar)

  5 W (50 W), GU10, Warm Glow, WarmGlow, dimbar 8718696562864 Hitta liknande produkter
  • Rätt ljus skapar perfekta ögonblick

   8718696562864
   Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

   LED

   Spot (dimbar)

   8718696562864 Hitta liknande produkter

   Philips LED-spottar som kan dimras till ett varmt sken ger en ny upplevelse med dimbara LED-lampor. Tack vare att dessa Philips-spottar kan dimras till varma toner som påminner om traditionella glödlampor kan du gå från vardaglig, funktionell belysning till en inbjudande, mysig miljö. Läs mer om produkten

   Rekommenderat pris: 75,00 kr

  Videor

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  Rätt ljus skapar perfekta ögonblick

  Ju mer du dimrar desto varmare blir ljuset

  • Enhetlig ljusstråle

   Enhetlig ljusstråle

   Den optiska linsen ger en fantastisk ljusstråle utan de skuggor som normalt uppstår vid ljusfördelningens kant på traditionella halogenspottar.

  • Kan dimras till ett varmt sken

   Kan dimras till ett varmt sken

   Den här dimbara glödlampan kan dimras från ett varmt ljus på 2 700 K till 2 200 K. Varmare ljus ju mer du dimrar.

  • Ljuskällor med lång livslängd – varar upp till 15 år

   Ljuskällor med lång livslängd – varar upp till 15 år

   Med en livslängd på upp till 15 000 timmar slipper du krånglet med att byta lampor ofta och får en perfekt belysningslösning i mer än 15 år.

  • Bättre för både plånboken och planeten

   Bättre för både plånboken och planeten

   Med LED-tekniken sparar du upp till 80 % energi jämfört med en standardglödlampa. På så vis betalar ljuskällan sig själv och sparar pengar åt dig år efter år. Den bidrar också till att skydda miljön.

  • Perfekt för accentbelysning

   Perfekt för accentbelysning

   Modern LED-spot med 36 graders bredvinklat ljusflöde som passar som både accent- och allmänbelysning. Spotten kan användas i infällda armaturer och justerbara takarmaturer – perfekt i köket, ovanför köksön, i vardagsrummet och över matbordet.

  • Läs mer om belysning

   Läs mer om belysning

   Färgtemperatur: ljus kan ha olika färgtemperatur som mäts i enheten kelvin (K). Lampor med låga kelvinvärden ger ett varmt, rogivande sken – medan lampor med högre kelvinvärden ger ett kallt, mer uppiggande ljus. CRI: Färgåtergivningsindex (CRI) används för att beskriva effekten av en ljuskälla på färgers utseende. Solljus har ett CRI på 100. Philips LED-lampor har alltid ett CRI på över 80 för att skapa äkta och naturliga färger.

  • Utformad för att vara behaglig för ögonen

   Utformad för att vara behaglig för ögonen

   Det är enkelt att se hur skarp belysning kan anstränga ögonen. Om det är för ljust bländas man. Om det är för dämpat kan man uppleva flimmer. Nu kan du försiktigt lysa upp hemmet och skapa den perfekta stämningen med LED-belysning som är behaglig för ögonen.

  Visa alla specifikationer
  • Utformad för att vara behaglig för ögonen. Besök www.philips.com/eyecomfort för information om flimmer, stroboskop och övriga kriterier samt för produktdetaljer.