Fler varumärken från

LED

Rivano fyrdubbel spotlight

Ljuskällor som är behagliga för ögonen, Material av hög kvalitet, LED 5061431P0 Hitta liknande produkter
 • Behagligt LED-ljus som är skonsamt för ögonen

  50614/31/P0
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  LED

  Rivano fyrdubbel spotlight

  50614/31/P0 Hitta liknande produkter

  Philips Rivano LED-spotlight är inte bara framtagen för att vackert smälta in i ditt hem. Den lyser även upp rummet med en inbyggd LED-lampa som är behaglig för ögonen. Den är verkligen en skön ljusupplevelse för ögat. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Behagligt LED-ljus som är skonsamt för ögonen

 • Utformad för att vara behaglig för ögonen

  Utformad för att vara behaglig för ögonen

  Det är enkelt att se hur skarp belysning kan anstränga ögonen. Om det är för ljust bländas man. Om det är för dämpat kan man uppleva flimmer. Nu kan du försiktigt lysa upp hemmet och skapa den perfekta stämningen med LED-belysning som är behaglig för ögonen.

 • Integrerad LED-ljuskälla

  Denna spot har en integrerad högkvalitativ LED-ljuskälla som ger ett optimalt ljusflöde.

 • Högt ljusflöde – 1 720 lumen

  Lys upp hemmet med ljus av hög kvalitet

 • 5 års garanti som ger sinnesro

  Alla våra spotlights är byggda för att hålla länge. De säljs med 5 års garanti så att du kan njuta av kvalitetsbelysning med lång hållbarhet varje dag.

 • Högkvalitativt material som håller länge

  Spotlighten är tillverkad i ett slitstarkt material av hög kvalitet med överlägset utförande. Det garanterar en stabil och stöttålig produkt som kommer att framhäva och lysa upp ditt hem i många år framöver.

 • Varmvitt ljus hjälper dig att skapa en behaglig stämning

  Ljus kan ha olika färgtemperaturer och det mäts i en enhet som kallas kelvin (K). Ljuskällor med ett lågt kelvintal ger ett varmt och mysigt ljus, medan de med ett högre kelvintal har ett kallt, mer uppiggande ljus.

 • En LED-lampa av hög kvalitet som samtidigt sparar energi

  LED-ljuskällor sparar upp till 80 % energi jämfört med en traditionell belysning med samma ljusflöde. När du köper en LED-ljuskälla från Philips börjar du spara pengar direkt. För varje ljuskälla du ersätter med en LED-ljuskälla kommer du att se omedelbara resultat i form av en lägre elräkning.

 • Lampan har en livslängd för upp till 20 års användning

  LED-lampor håller längre och du slipper hålla på och byta ljuskälla hela tiden. Detta minskar avfallet avsevärt och dessutom sparar du pengar på sikt.

 • Full ljusstyrka omedelbart när den tänds

  Med Philips LED-spottar behöver du inte vänta. De ger full ljusstyrka direkt när de tänds. Det glödlampsliknande varmvita ljuset skapar en mysig och välkomnande atmosfär.

 • Den perfekta ljuskäglan för accentbelysning

  Den moderna LED-spotlighten har ett bredvinklat ljusflöde (40 grader) och passar som både accent- och allmänbelysning. Den är perfekt i köket, i vardagsrummet och över matbordet.

 • Justerbart spothuvud för maximal flexibilitet

  Det justerbara spothuvudet har utformats så att ljuset kan riktas dit du mest behöver det.

Visa alla specifikationer
 • Utformad för att vara behaglig för ögonen. Besök www.philips.com/eyecomfort för information om flimmer, stroboskop och övriga kriterier samt för produktdetaljer.