Fler varumärken från

  LED

  Ljuskälla

  8 W (60 W), E27, Kallvit/varmvit 8718696598375 Hitta liknande produkter
  • En ljuskälla. Din strömbrytare. Två färginställningar.

   8718696598375
   Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

   LED

   Ljuskälla

   8718696598375 Hitta liknande produkter

   Anpassa rummets stämning efter dina aktiviteter. Med LED-ljuskällor från Philips SceneSwitch kan du enkelt ändra inställningarna från varmt och klart ljus till ett kallt och uppiggande ljus. Allt du behöver är din befintliga strömbrytare. Läs mer om produkten

   Rekommenderat pris: 119,00 kr
  • En ljuskälla. Din strömbrytare. Två färginställningar.

   Play Pause
   You need Flash to see video.
   Click here to download it.
  • En ljuskälla. Din strömbrytare. Två färginställningar.

   Play Pause
   You need Flash to see video.
   Click here to download it.

  Videor

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  En ljuskälla. Din strömbrytare. Två färginställningar.

  Ingen dimmer behövs

  • Ingen dimmer eller ytterligare installation krävs

   Ingen dimmer eller ytterligare installation krävs

   Med SceneSwitch får du flera olika ljusscener för dina olika behov och humör. Intelligensen sitter i själva lampan, och det krävs ingen dimmer eller krånglig installation. Ersätt din gamla lampa med en SceneSwitch, och använd den befintliga strömbrytaren för att växla mellan ljusscenerna. Det är högsta möjliga komfort till minsta möjliga ansträngning. Nu kan du anpassa stämningen efter aktivitet och humör hur enkelt som helst.

  • Återställ lampan till fabriksinställningar.

   Återställ lampan till fabriksinställningar.

   Om flera lampor som används inte längre är synkroniserade kan du använda strömbrytaren (tänd och släck den inom 1 sekund) för att återställa lampan till fabriksinställningar.

  • Ljuskällor med lång livslängd – varar upp till 15 år

   Ljuskällor med lång livslängd – varar upp till 15 år

   Med en livslängd på upp till 15 000 timmar slipper du krånglet med att byta lampor ofta och får en perfekt belysningslösning i mer än 15 år.

  • Bättre för både plånboken och planeten

   Bättre för både plånboken och planeten

   Med LED-tekniken sparar du upp till 80 % energi jämfört med en standardglödlampa. På så vis betalar ljuskällan sig själv och sparar pengar åt dig år efter år. Den bidrar också till att skydda miljön.

  • Läs mer om belysning

   Läs mer om belysning

   Färgtemperatur: ljus kan ha olika färgtemperatur som mäts i enheten kelvin (K). Lampor med låga kelvinvärden ger ett varmt, rogivande sken – medan lampor med högre kelvinvärden ger ett kallt, mer uppiggande ljus. CRI: Färgåtergivningsindex (CRI) används för att beskriva effekten av en ljuskälla på färgers utseende. Solljus har ett CRI på 100. Philips LED-lampor har alltid ett CRI på över 80 för att skapa äkta och naturliga färger.

  • Utformad för att vara behaglig för ögonen

   Utformad för att vara behaglig för ögonen

   Det är enkelt att se hur skarp belysning kan anstränga ögonen. Om det är för ljust bländas man. Om det är för dämpat kan man uppleva flimmer. Nu kan du försiktigt lysa upp hemmet och skapa den perfekta stämningen med LED-belysning som är behaglig för ögonen.

  • Använd din vanliga strömbrytare för att ändra ljusfärgen

   Använd strömbrytaren för att justera belysningen från dagsljus till ett varmt mysigt ljus som hjälper dig att slappna av och njuta av ögonblicket. Nu kan du enkelt anpassa stämningen efter aktivitet eller ditt humör.

  Visa alla specifikationer
  • Utformad för att vara behaglig för ögonen. Besök www.philips.com/eyecomfort för information om flimmer, stroboskop och övriga kriterier samt för produktdetaljer.