Förslag

  LED

  Ljuskälla (dimbar)

  7, 2 W–50 W, E27, Varmvit, Dimring 8718699782498 Hitta liknande produkter
  • En lampa som saknar motstycke

   8718699782498
   Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

   LED

   Ljuskälla (dimbar)

   8718699782498 Hitta liknande produkter

   Philips energieffektiva LED-lampor ger ett vackert, varmvitt ljus och har en extra lång livslängd som leder till omedelbara energibesparingar. Med sin rena och eleganta design är den här lampan det perfekta alternativet när du vill byta ut dina frostade standardlampor. Läs mer om produkten

  Videor

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  En lampa som saknar motstycke

  Skapa önskad stämning med dimbara LED-lampor

  • Utformad för att vara behaglig för ögonen

   Utformad för att vara behaglig för ögonen

   Det är enkelt att se hur skarp belysning kan anstränga ögonen. Om det är för ljust bländas man. Om det är för dämpat kan man uppleva flimmer. Nu kan du försiktigt lysa upp hemmet och skapa den perfekta stämningen med LED-belysning som är behaglig för ögonen.

  • LED-lampa i klassiskt glas

   Snygg och stämningsfull lampa, samma höga prestanda som alltid. Klassiska designer i frostat glas som imiterar det mjuka skenet från traditionella ljuskällor och passar perfekt överallt.

  • Kan dimras till ett varmt sken

   Den här dimbara ljuskällan kan du dimra från ett varmt ljus på 2 200 K till 2 700 K. Ju mer du dimrar desto varmare blir ljuset.

  Visa alla specifikationer
  • Utformad för att vara behaglig för ögonen. Besök www.philips.com/eyecomfort för information om flimmer, stroboskop och övriga kriterier samt för produktdetaljer.