Förslag

  LED

  Ljuskälla (dimbar)

  6, 5 W-25 W, E27, Vit, Dimring 8718699666606 Hitta liknande produkter
  • Gjord för att synas

   8718699666606
   Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

   LED

   Ljuskälla (dimbar)

   8718699666606 Hitta liknande produkter

   Philips nya samling av stora, moderna deco-LED-lampor är snygg och djärv och ger en ren och minimalistisk belysningsupplevelse som framhäver inredningen. Läs mer om produkten

  Videor

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  Gjord för att synas

  Lika snygg tänd som släckt

  • Utformad för att vara behaglig för ögonen

   Utformad för att vara behaglig för ögonen

   Det är enkelt att se hur skarp belysning kan anstränga ögonen. Om det är för ljust bländas man. Om det är för dämpat kan man uppleva flimmer. Nu kan du försiktigt lysa upp hemmet och skapa den perfekta stämningen med LED-belysning som är behaglig för ögonen.

  • Lysrör med lång livslängd – varar upp till 15 år

   Lysrör med lång livslängd – varar upp till 15 år

   Med en livslängd på upp till 15 000 timmar slipper du krånglet med att byta rör ofta och får en perfekt belysningslösning i mer än 15 år.

  • Kallt, uppiggande ljus

   Kallt, uppiggande ljus

   Ljuskälla med färgtemperatur på 3 500 K som ger kallt, uppiggande ljus och en inbjudande atmosfär – perfekt när du bjuder hem vänner eller kopplar av med en bra bok.

  • Liknar standardglödlampor i storlek och form

   Den här energisparande LED-ljuskällan med sin vackra design och välbekanta form är det perfekta och hållbara alternativet till traditionella glödlampor.

  • Bättre för både plånboken och planeten

   Med LED-teknologi sparar du upp till 90 % energi jämfört med en standardglödlampa. På så vis betalar lampan sig själv och sparar pengar åt dig år efter år. Den bidrar också till att skydda miljön.

  Visa alla specifikationer
  • Utformad för att vara behaglig för ögonen. Besök www.philips.com/eyecomfort för information om flimmer, stroboskop och övriga kriterier samt för produktdetaljer.