Fler varumärken från

  LED

  Klot

  5, 5 W (40 W), E14, Kallvit, Ej dimbar 8718696543580 Hitta liknande produkter
  • Ljus som är behagliga för ögonen

   8718696543580
   Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

   LED

   Klot

   8718696543580 Hitta liknande produkter

   Dålig belysning är ansträngande för ögonen. Det är viktigare än någonsin med bra belysning hemma. Philips LED-lampor uppfyller stränga testkriterier för att garantera att de följer våra Eyecomfort-krav† Läs mer om produkten

  Videor

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  Ljus som är behagliga för ögonen

  Behagligt ljus från världsledaren inom belysning

  • Kallt, vitt ljus

   Kallt, vitt ljus

   Den här ljuskällan har en färgtemperatur på 4 000 K och ger ett extra kallt, fräscht och klart ljus.

  • En enkel LED för daglig användning

   En enkel LED för daglig användning

   Philips LED för daglig användning är den perfekta ljuskällan för dina grundläggande belysningsbehov. Du får ett vackert ljus och tillförlitlig prestanda – till ett bra pris.

  • Liknar halogenklotlampan i storlek och form

   Liknar halogenklotlampan i storlek och form

   Modern och energibesparande LED-klotlampa med vacker design och välbekanta mått – det perfekta, hållbara alternativet till den traditionella halogenklotlampan.

  • Lyser direkt när den tänds

   Lyser direkt när den tänds

   Nu behöver du inte vänta längre: Philips LED-ljuskällor lyser upp rummet med full styrka direkt när de tänds – du behöver bara trycka på strömbrytaren. Ingen fördröjd start eller väntetid.

  • Ljuskällor med lång livslängd – varar upp till 15 år

   Ljuskällor med lång livslängd – varar upp till 15 år

   Med en livslängd på upp till 15 000 timmar slipper du krånglet med att byta lampor ofta och får en perfekt belysningslösning i mer än 15 år.

  • Bättre för både plånboken och planeten

   Bättre för både plånboken och planeten

   Med LED-tekniken sparar du upp till 80 % energi jämfört med en standardglödlampa. På så vis betalar ljuskällan sig själv och sparar pengar åt dig år efter år. Den bidrar också till att skydda miljön.

  • Ingen UV eller IR

   Ingen UV eller IR

   Eftersom ljuset inte har någon infraröd komponent utstrålas ingen värme, och den saknar också en ultraviolett komponent. Fördelen är att varken textilier eller andra föremål bleknar på grund av ljuset.

  • Läs mer om belysning

   Läs mer om belysning

   Färgtemperatur: ljus kan ha olika färgtemperatur som mäts i enheten kelvin (K). Lampor med låga kelvinvärden ger ett varmt, rogivande sken – medan lampor med högre kelvinvärden ger ett kallt, mer uppiggande ljus. CRI: Färgåtergivningsindex (CRI) används för att beskriva effekten av en ljuskälla på färgers utseende. Solljus har ett CRI på 100. Philips LED-lampor har alltid ett CRI på över 80 för att skapa äkta och naturliga färger.

  • Utformad för att vara behaglig för ögonen

   Utformad för att vara behaglig för ögonen

   Det är enkelt att se hur skarp belysning kan anstränga ögonen. Om det är för ljust bländas man. Om det är för dämpat kan man uppleva flimmer. Nu kan du försiktigt lysa upp hemmet och skapa den perfekta stämningen med LED-belysning som är behaglig för ögonen.

  • Inget synligt flimmer

   När belysningen flimrar snabbt kan det vara jobbigt för ögonen, orsaka huvudvärk och till och med utlösa epilepsianfall hos personer som lider av ljuskänslighet. Det är både obehagligt och onödigt. LED-ljuskällor kan flimra eftersom de reagerar väldigt snabbt på variationer i driftdonsströmmen. Eftersom Philips LED-ljuskällor är utformade för att minimera dessa variationer elimineras faktorerna som orsakar flimret, och du slipper se skymten av det.

  Visa alla specifikationer
  • Utformad för att vara behaglig för ögonen. Besök www.philips.com/eyecomfort för information om flimmer, stroboskop och övriga kriterier samt för produktdetaljer.
  • PstLM är lägre eller lika med 1,0 uppmätt i enlighet med IEC 61547-1 och IEC 61000-4-15.