Förslag

  LED

  Klot (dimbar)

  6 W (40 W), E14, Warm Glow, Dimbar 8718696453483 Hitta liknande produkter
  • Rätt ljus skapar perfekta ögonblick

   8718696453483
   Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

   LED

   Klot (dimbar)

   8718696453483 Hitta liknande produkter

   Philips kronljus som kan dimras till ett varmt sken ger en ny upplevelse med dimbara LED-ljuskällor. Tack vare att dessa Philips-kronljus kan dimras till varma toner som liknar dem från traditionella glödlampor kan du växla från en vardaglig, funktionell belysning till en inbjudande, mysig atmosfär. Läs mer om produkten

   Rekommenderat pris: 95,00 kr

  Videor

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  Rätt ljus skapar perfekta ögonblick

  Ju mer du dimrar desto varmare blir ljuset

  • Läs mer om belysning

   Läs mer om belysning

   Färgtemperatur: ljus kan ha olika färgtemperatur som mäts i enheten kelvin (K). Lampor med låga kelvinvärden ger ett varmt, rogivande sken – medan lampor med högre kelvinvärden ger ett kallt, mer uppiggande ljus. CRI: Färgåtergivningsindex (CRI) används för att beskriva effekten av en ljuskälla på färgers utseende. Solljus har ett CRI på 100. Philips LED-lampor har alltid ett CRI på över 80 för att skapa äkta och naturliga färger.

  • Särskild optisk design som ger glittrande ljuseffekt

   Särskild optisk design som ger glittrande ljuseffekt

   Med sin eleganta design och innovativa LED-teknologi sprider lampan ett varmt och gnistrande ljus för en lugn och mysig stämning i hemmet.

  • Kan dimras till ett varmt sken

   Kan dimras till ett varmt sken

   Den här dimbara glödlampan kan dimras från ett varmt ljus på 2 700 K till 2 200 K. Varmare ljus ju mer du dimrar.

  • Ljuskällor med lång livslängd – varar upp till 15 år

   Ljuskällor med lång livslängd – varar upp till 15 år

   Med en livslängd på upp till 15 000 timmar slipper du krånglet med att byta lampor ofta och får en perfekt belysningslösning i mer än 15 år.

  • Bättre för både plånboken och planeten

   Bättre för både plånboken och planeten

   Med LED-tekniken sparar du upp till 80 % energi jämfört med en standardglödlampa. På så vis betalar ljuskällan sig själv och sparar pengar åt dig år efter år. Den bidrar också till att skydda miljön.

  • Perfekt för dekorativa armaturer

   Perfekt för dekorativa armaturer

   Philips LED-kronljuslampor ger en modern belysning för dekorativa armaturer som takkronor, takfläktar, spegelbelysning och lyktor.

  • Ingen UV eller IR

   Ingen UV eller IR

   Eftersom ljuset inte har någon infraröd komponent utstrålas ingen värme, och den saknar också en ultraviolett komponent. Fördelen är att varken textilier eller andra föremål bleknar på grund av ljuset.

  • Utformad för att vara behaglig för ögonen

   Utformad för att vara behaglig för ögonen

   Det är enkelt att se hur skarp belysning kan anstränga ögonen. Om det är för ljust bländas man. Om det är för dämpat kan man uppleva flimmer. Nu kan du försiktigt lysa upp hemmet och skapa den perfekta stämningen med LED-belysning som är behaglig för ögonen.

  Visa alla specifikationer
  • Utformad för att vara behaglig för ögonen. Besök www.philips.com/eyecomfort för information om flimmer, stroboskop och övriga kriterier samt för produktdetaljer.