Fler varumärken från

  LED

  Glob

  5 W (25 W), E27, Flame, Ej dimbar 8718696743058 Hitta liknande produkter
  • Gjord för att synas

   8718696743058
   Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

   LED

   Glob

   8718696743058 Hitta liknande produkter

   Vi presenterar LED-lampfamiljen Philips Vintage – en produktserie som påminner om traditionella glödlampor och som ger en nostaligsk känsla till din inredning. Läs mer om produkten

  Videor

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  Gjord för att synas

  Lika snygg tänd som släckt

  • Extra varmt ljus

   Extra varmt ljus

   Den här ljuskällan har en färgtemperatur på 2 000 K och ger en varm och rogivande atmosfär – perfekt för belysning i hemmet.

  • Ljuskällor med lång livslängd – varar upp till 15 år

   Ljuskällor med lång livslängd – varar upp till 15 år

   Med en livslängd på upp till 15 000 timmar slipper du krånglet med att byta lampor ofta och får en perfekt belysningslösning i mer än 15 år.

  • Bättre för både plånboken och planeten

   Bättre för både plånboken och planeten

   Med LED-tekniken sparar du upp till 80 % energi jämfört med en standardglödlampa. På så vis betalar ljuskällan sig själv och sparar pengar åt dig år efter år. Den bidrar också till att skydda miljön.

  • Utformad för att vara behaglig för ögonen

   Utformad för att vara behaglig för ögonen

   Det är enkelt att se hur skarp belysning kan anstränga ögonen. Om det är för ljust bländas man. Om det är för dämpat kan man uppleva flimmer. Nu kan du försiktigt lysa upp hemmet och skapa den perfekta stämningen med LED-belysning som är behaglig för ögonen.

  • Vintagestil, modern LED-teknologi

   LED Classic bygger på standardiserad energieffektiv LED-teknologi. Nu kan du få en ljuskälla som innehåller den senaste teknologin och som liknar den klassiska glödlampans tidlösa design.

  • Liknar standardglödlampor i storlek och form

   Den här energisparande LED-ljuskällan med sin vackra design och välbekanta form är det perfekta och hållbara alternativet till traditionella glödlampor.

  • Sladd

   Philips-ljuskällorna fulländar inomhusbelysningen tillsammans med någon av Philips-sladdarna och ger hemmet en industriell känsla.

  • Vintage-serien

   Philips Vintage-serien innehåller en mängd större former, ljusformer och bekanta designvarianter och passar fint in i alla hem.

  Visa alla specifikationer
  • Utformad för att vara behaglig för ögonen. Besök www.philips.com/eyecomfort för information om flimmer, stroboskop och övriga kriterier samt för produktdetaljer.