Fler varumärken från

Suggestions

  LED

  Ferano enkel spot

  Ljuskällor som är behagliga för ögonen, Material av hög kvalitet, LED 5065105P0 Hitta liknande produkter
  • Behagligt LED-ljus som är skonsamt för ögonen

   50651/05/P0

   LED

   Ferano enkel spot

   50651/05/P0 Hitta liknande produkter

   Philips Ferano LED-spotlight är inte bara framtagen för att vackert smälta in i ditt hem. Den lyser även upp rummet med en inbyggd LED-lampa som är behaglig för ögonen. Den är verkligen en skön ljusupplevelse för ögat. Läs mer om produkten

  Videor

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  Behagligt LED-ljus som är skonsamt för ögonen

  • Utformad för att vara behaglig för ögonen

   Utformad för att vara behaglig för ögonen

   Det är enkelt att se hur skarp belysning kan anstränga ögonen. Om det är för ljust bländas man. Om det är för dämpat kan man uppleva flimmer. Nu kan du försiktigt lysa upp hemmet och skapa den perfekta stämningen med LED-belysning som är behaglig för ögonen.

  • Integrerad LED-ljuskälla

   Denna spot har en integrerad högkvalitativ LED-ljuskälla som ger ett optimalt ljusflöde.

  • Högt ljusflöde: 430 lumen

   Lys upp hemmet med ljus av hög kvalitet

  • 5 års garanti som ger sinnesro

   Alla våra spotlights är byggda för att hålla länge. De säljs med 5 års garanti så att du kan njuta av kvalitetsbelysning med lång hållbarhet varje dag.

  • Högkvalitativt material som håller länge

   Spotlighten är tillverkad i ett slitstarkt material av hög kvalitet med överlägset utförande. Det garanterar en stabil och stöttålig produkt som kommer att framhäva och lysa upp ditt hem i många år framöver.

  • Varmvitt ljus hjälper dig att skapa en behaglig stämning

   Ljus kan ha olika färgtemperaturer och det mäts i en enhet som kallas kelvin (K). Ljuskällor med ett lågt kelvintal ger ett varmt och mysigt ljus, medan de med ett högre kelvintal har ett kallt, mer uppiggande ljus.

  • En LED-lampa av hög kvalitet som samtidigt sparar energi

   LED-ljuskällor sparar upp till 80 % energi jämfört med en traditionell belysning med samma ljusflöde. När du köper en LED-ljuskälla från Philips börjar du spara pengar direkt. För varje ljuskälla du ersätter med en LED-ljuskälla kommer du att se omedelbara resultat i form av en lägre elräkning.

  • Lampan har en livslängd för upp till 20 års användning

   LED-lampor håller längre och du slipper hålla på och byta ljuskälla hela tiden. Detta minskar avfallet avsevärt och dessutom sparar du pengar på sikt.

  • Full ljusstyrka omedelbart när den tänds

   Med Philips LED-spottar behöver du inte vänta. De ger full ljusstyrka direkt när de tänds. Det glödlampsliknande varmvita ljuset skapar en mysig och välkomnande atmosfär.

  • Den perfekta ljuskäglan för accentbelysning

   Den moderna LED-spotlighten har ett bredvinklat ljusflöde (40 grader) och passar som både accent- och allmänbelysning. Den är perfekt i köket, i vardagsrummet och över matbordet.

  • Justerbart spothuvud för maximal flexibilitet

   Det justerbara spothuvudet har utformats så att ljuset kan riktas dit du mest behöver det.

  Visa alla specifikationer
  • Utformad för att vara behaglig för ögonen. Besök www.philips.com/eyecomfort för information om flimmer, stroboskop och övriga kriterier samt för produktdetaljer.