More brands from

 • Inred hemmet med ljus

  32201/11/16
  A
  For more information,download product fiche

  Taklampa

  32201/11/16 Find similar products

  Framhäv badrummet med den naturliga skönheten hos den här Philips-taklampan med kromad yta. Den ger ett klart, energisparande ljus som är perfekt som badrumsbelysning. Upplev välbefinnande med ljus. See all benefits

  Suggested retail price: 1 819,00 kr

Videos

[trigger to render Video Gallery]

Images

Inred hemmet med ljus

 • IP44, perfekt för badrummet

  IP44, perfekt för badrummet

  Den här Philips-badrumslampan är särskilt konstruerad för fuktiga miljöer. Den testades noggrant för att garantera att den är vattenresistent. IP-klassen beskrivs av två siffror: den första hänvisar till skyddsnivån mot damm och den andra mot vatten. Den här badrumslampan har IP44: den är skyddad mot vattenstänk och är den vanligaste och bäst lämpade produkten för badrumsbruk.

 • Lampor med extremt lång livslängd

  Lampor med extremt lång livslängd

  I sortimentet finns en mängd energibesparande lysrörslampor för allmän stämningsbelysning. När en InStyle-badrumslampa väl har installerats behöver du inte oroa dig för att behöva byta ut eller reparera den – dessutom sparar du energi och pengar.

 • Energieffektiv

  Energieffektiv

  Den här Philips-lampan sparar energi jämfört med traditionella ljuskällor, vilket hjälper dig att sänka dina elkostnader och göra din del för miljön.

 • Det är viktigt att kunna se bra i badrummet

  Det är viktigt att kunna se bra för att få ett bra resultat vid spegeln. Därför har alla lampor en ljuskälla av hög kvalitet som gör arbetet lättare. I serien med badrumsbelysning används den senaste teknologin för att spara energi, och den ger bra ljus med hög kvalitet utan att vara för skarpt.

 • En serie med många användningsområden

  I kollektionen finns flera vägg- och taklampor. Välj mellan stora taklampor som belyser hela badrummet med ett behagligt ljus, eller vägglampor som ger ett klart, gnistrande ljus utan skugga för saker som kräver mer precision, som att raka sig, sminka sig och sätta i kontaktlinser.

 • Inred badrummet med ljus

  InStyle-badrumslamporna förhöjer varje badrumsinredning med sin snygga design och stabila konstruktion. Tåliga, förstklassiga material som borstat stål, aluminium och glas kompletteras med noggrann känsla för små detaljer, som mjuka, rundade kanter och behandlade ytor utan utskjutande delar. Det finns en mängd moderna utformningar och eleganta detaljer i ren och enkel stil.

See all Specifications

Eco passport - Our environmental product specifications overview

Philips cares about the environment and society at large, and strongly supports eco-design of products.