Fler varumärken från

 • Inred hemmet med ljus

  30206/31/16
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/302063116/302063116_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  Taklampa

  30206/31/16 Hitta liknande produkter

  De här dekorativa runda taklamporna med kromdetaljer har en smäcker, svepande silhuett och blir en stilfull blickpunkt i varje rum. Den smarta designen med glasdiffuser ger trivsam stämning eftersom ljuset sprids både uppåt och nedåt. Läs mer om produkten

  Rekommenderat pris: 2 429,00 kr

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Inred hemmet med ljus

 • Flera användningsområden och material som faller dig i smaken

  Flera användningsområden och material som faller dig i smaken

  Om du är intresserad av design och gillar att experimentera med nya stilar hemma bör du prova Philips InStyle. Det är en serie dekorativa pendlar, vägg-, tak-, golv- och bordslampor i förstklassiga material och olika färger.

 • Mjukt varmvitt ljus

  Mjukt varmvitt ljus

  Den här armaturen har Philips senaste teknologi för lågenergilampor för att ge ett naturligt varmvitt ljusflöde. Ett mjukt varmvitt ljus lyser upp rummet och gör det möjligt att kombinera funktion med miljömedvetenhet. Indirekt ljus är perfekt för allmänbelysning.

 • Energieffektiv

  Energieffektiv

  Den här Philips-lampan sparar energi jämfört med traditionella ljuskällor, vilket hjälper dig att sänka dina elkostnader och göra din del för miljön.

 • Lampa med extra lång livslängd

  Lampa med extra lång livslängd

  Philips-lampa med extra lång livslängd på upp till 12 000 timmar medföljer.

 • Uttrycksfulla och eleganta former, förstklassiga material

  Philips InStyle-armaturer är utformade att passa tillsammans med det allra bästa inom heminredning och erbjuder flera stilar som passar perfekt in i alla hem. Den breda kollektionen är enkel att kombinera med gardiner, möbler och färg så att de kompletterar den övriga stilen i rummet. Fokus ligger på detaljer och design, vilket gör att du kan uttrycka din personliga stil och få heminredningen precis som du önskar. Det innebär en inbjudande stämning och miljö som vännerna, familjen och du själv uppskattar.

 • Philips-glödlampa/glödlampor medföljer

  Den här armaturen levereras med en eller flera Philips-lampor, så att du får bästa möjliga ljuskvalitet och effekt för din armatur.

Visa alla specifikationer

Eco passport - Our environmental product specifications overview

Philips cares about the environment and society at large, and strongly supports eco-design of products.