Förslag

  Infällda lampor

  Sparkle infälld lampa

  2700 K, Nickel, Dimbar 8718699755706 Hitta liknande produkter
  • Skapa den perfekta atmosfären med dimbart ljus av hög kvalitet.

   8718699755706

   Infällda lampor

   Sparkle infälld lampa

   8718699755706 Hitta liknande produkter

   Skapa den perfekta stämningen med Philips LED Dimbara infällda spotar. Du kan enkelt dimra din belysning från vardagligt klart ljus till mysiga toner. Läs mer om produkten

  Videor

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  Skapa den perfekta atmosfären med dimbart ljus av hög kvalitet.

  Med EyeComfort, för ljus som inte anstränger dina ögon.

  • EyeComfort – ljus som är behagligt för ögonen

   Dålig belysning är ansträngande för ögonen. Många av oss tillbringar mycket tid inomhus, så det är viktigare än någonsin med bra belysning hemma. Våra produkter uppfyller stränga testkriterier, till exempel effekter av flimmer, stroboskop, bländning, färgåtergivning och dimring, för att garantera att de följer våra EyeComfort-krav. LED-ljuskällor från Philips ger inte bara ett behagligt ljus för stunden, de fortsätter att göra det under hela livslängden med en konstant ljuskvalitet, ljusflöde och färg under mer än ett decennium. Byt till ljus som är behagligt för ögonen. Dina ögon kommer att tacka dig.

  • Lång livstid, upp till 15 000 timmar

   Philips LED-teknik förlänger din produkts livstid upp till 15 000 timmar.

  • Klar och riktad ljusstråle

   Rikta ljuset på föremål, matsalsbord eller annan inredning för att dra uppmärksamheten till särskilda inredningsdetaljer.

  • Reglerbar

   Låter dig ändra atmosfären genom att minska LED-ljusstyrkan, från klart, vitt ljus till ett mysigt varmt ljus - precis som traditionella lampor.

  Visa alla specifikationer
  • Utformad för att vara behaglig för ögonen. Besök www.philips.com/eyecomfort för information om flimmer, stroboskop och övriga kriterier samt för produktdetaljer.