Fler varumärken från

Halogen

Halogen kapsellampa

30 W (50 W), GY 6.35-kapsel, Varmvit 872790020354770 Hitta liknande produkter
 • Se det med egna ögon

  872790020354770

  Halogen

  Halogen kapsellampa

  872790020354770 Hitta liknande produkter

  Med Philips halogenlampor får du energieffektiva lampor och ett starkt, glittrande ljus med den bästa dimbarheten och en bra livslängd. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Se det med egna ögon

Nästa generations halogenbelysning

 • Dubbelt så lång livslängd

  Dubbelt så lång livslängd

  Den här lampan håller två gånger längre än en vanlig lampa. Den ersätter alltså två lampor, till ett lägre pris och mindre bekymmer. Hållbarheten baseras på den genomsnittliga användningen av 2,7 timmar per dag eller 1 000 timmar om året. Detta genomsnitt påverkas av användningen under olika årstider (mörk vinter kontra ljus sommar), väderförhållanden (soligt kontra regnig, mörk dag) och det rum där lampan används (kort användning i badrum kontra lång användning i vardagsrum).

 • Klar, gnistrande och energisnål

  Klart halogen är ett gnistrande ljus som avger vackra reflektioner där det lyser och skarpa skuggor där det inte lyser. Med Philips halogenlampor kan du skapa din ljusscen med lågenergi.

 • Bästa dimbarhet för att dimma och skapa en mysig atmosfär

  Den här Philips-lampan kan användas i kombination med alla dimrar och du kan inte bara dimra ljuset till 1 % utan även skapa en mysig stämning, precis som med en vanlig glödlampa.

Visa alla specifikationer