Förslag

  Funktionell

  Taklampa

  CL505, White, RF-dimring 8718699680954 Hitta liknande produkter
  • Ställ in önskad atmosfär med enkelhet

   8718699680954

   Funktionell

   Taklampa

   8718699680954 Hitta liknande produkter

   Skapa den rätta atmosfären varje gång. Genom att klicka ett par gånger på fjärrkontrollen ger Philips LED allt-i-ett taklampa dig flexibiliteten och bekvämligheten att välja mellan ett utbud av ljusinställningar för varje tillfälle. Läs mer om produkten

  Videor

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  Ställ in önskad atmosfär med enkelhet

  Med EyeComfort, för ljus som inte anstränger dina ögon.

  • EyeComfort – ljus som är behagligt för ögonen

   Dålig belysning är ansträngande för ögonen. Många av oss tillbringar mycket tid inomhus, så det är viktigare än någonsin med bra belysning hemma. Våra produkter uppfyller stränga testkriterier, till exempel effekter av flimmer, stroboskop, bländning, färgåtergivning och dimring, för att garantera att de följer våra EyeComfort-krav. LED-ljuskällor från Philips ger inte bara ett behagligt ljus för stunden, de fortsätter att göra det under hela livslängden med en konstant ljuskvalitet, ljusflöde och färg under mer än ett decennium. Byt till ljus som är behagligt för ögonen. Dina ögon kommer att tacka dig.

  • Lång livstid, upp till 15 000 timmar

   Philips LED-teknik förlänger din produkts livstid upp till 15 000 timmar.

  • Reglerbar

   Låter dig ändra atmosfären genom att minska LED-ljusstyrkan, från klart, vitt ljus till ett mysigt varmt ljus - precis som traditionella lampor.

  • SceneSwitch färgförändring

   SceneSwitch färgförändring låter dig bestämma helhetsstämningen i ett rum i ditt hem. Upprätthåll koncentration med kallvitt ljus, eller koppla av och varva ner med varmvitt ljus. Summa summarum, konsumenter kan styra belysningen i sina hem utefter sina dagliga aktiviteter.

  • Jämn ljusfördelning

   Ge dina rum en jämn belysning.

  • 4 förprogrammerade ljusscener

   Njut av olika stämningslägen med förprogrammerade ljusscener för varje tillfälle.

  Visa alla specifikationer
  • Utformad för att vara behaglig för ögonen. Besök www.philips.com/eyecomfort för information om flimmer, stroboskop och övriga kriterier samt för produktdetaljer.