Fler varumärken från

Disney
 • Stimulera fantasin

  71761/32/16
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/7/717613216/717613216_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  Disney

  Taklampa

  71761/32/16 Hitta liknande produkter

  Den här Philips- och Disney-lampan med Bilar lyser upp med en livfull bild av barnens favorit-Bilarfigur i farten. Den gör väggar och tak färgglada och skojiga, medan den robusta, rundade formen är fullkomligt säker för nyfikna små händer. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Stimulera fantasin

 • För barn

  För barn

  Den här barnrumslampan från Philips och Disney skapar en miljö som uppmuntrar barn att hänge sig åt det de gillar mest – att ha roligt och vara kreativa! En plats där barnet kan lära, leka och sova tillsammans med sin Disney-favorit. Den här lampan har en design som är säker för barnet.

 • Perfekt för allmänbelysning

  Perfekt för allmänbelysning

  Den här lampan från Philips och Disney är den perfekta ljuskällan i barnens sovrum. Den ger bra belysning för barnens dagliga rutiner.

 • LED-lampa av hög kvalitet

  LED-lampa av hög kvalitet

  Lampan har integrerad LED-teknik, som är en unik lösning utvecklad av Philips. Från och med det ögonblick den slås på ger den optimalt ljusflöde och framhäver livliga färger i barnrummet.

 • Varmvitt ljus

  Varmvitt ljus

  Ljus kan ha olika färgtemperaturer och det mäts i en enhet som kallas kelvin (K). Lampor med ett lågt kelvintal ger ett varmt och behagligt ljus, medan de med ett högre kelvintal har ett svalt, mer uppiggande ljus. Den här lampan ger ett varmvitt ljus för en trivsam atmosfär.

 • Lämplig för både vägg- och takinstallation

  Installera den här armaturen som vägglampa eller taklampa, precis som du vill ha det.

Visa alla specifikationer

Eco passport - Our environmental product specifications overview

Philips cares about the environment and society at large, and strongly supports eco-design of products.