Fler varumärken från

Disney Nattlampa med sensor

Mimmi, röd, LED 717663116 Hitta liknande produkter
Disney
 • Stimulera fantasin

  71766/31/16

  Disney

  Nattlampa med sensor

  71766/31/16 Hitta liknande produkter

  Den här Mimmi-nattlampan från Philips och Disney är lugnande under natten med en söt bild på barnens favoritfigur. Rörelsesensorn tänder det stillsamma ljuset med en enkel rörelse. Med batteridrift kan den dessutom placeras där den behövs som bäst. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Stimulera fantasin

 • För barn

  För barn

  Den här barnrumslampan från Philips och Disney skapar en miljö som uppmuntrar barn att hänge sig åt det de gillar mest – att ha roligt och vara kreativa! En plats där barnet kan lära, leka och sova tillsammans med sin Disney-favorit. Den här lampan har en design som är säker för barnet.

 • LED-lampa av hög kvalitet

  LED-lampa av hög kvalitet

  Lampan har integrerad LED-teknik, som är en unik lösning utvecklad av Philips. Från och med det ögonblick den slås på ger den optimalt ljusflöde och framhäver livliga färger i barnrummet.

 • Varmvitt ljus

  Varmvitt ljus

  Ljus kan ha olika färgtemperaturer och det mäts i en enhet som kallas kelvin (K). Lampor med ett lågt kelvintal ger ett varmt och behagligt ljus, medan de med ett högre kelvintal har ett svalt, mer uppiggande ljus. Den här lampan ger ett varmvitt ljus för en trivsam atmosfär.

 • Batteridriven – 2 x AAA-batterier (medföljer inte)

  Batteridriven – 2 x AAA-batterier (medföljer inte)

  Lampan drivs av 2 stycken AAA-batterier och kan användas med alla batterier i den storleken, oavsett märke. Blanda inte olika typer av batterier, utan använd alltid samma sort. Batterier medföljer inte i förpackningen.

 • Dag och natt-rörelsesensor

  Dag och natt-rörelsesensor

  Rörelsesensorn ger trygghet nattetid. När sensorn känner av rörelse tänds ljuset automatiskt.

 • Får barnet att känna sig tryggt nattetid

  Lampa från Philips och Disney till barnets sovrum som är den perfekta nattlampan för att ditt barn ska känna sig tryggt. Med den integrerade dag och natt-rörelsesensorn är det enkelt för barnet att själv tända lampan med en liten rörelse eller bara genom att gå förbi den. Med den här lampan bredvid sängen får barnet en perfekt orienteringsbelysning.

Visa alla specifikationer