Fler varumärken från

Disney Bordslampa

SleepTime Mickey, svart, LED 717015516 Hitta liknande produkter
Disney
 • Sätt igång fantasin

  71701/55/16

  Disney

  Bordslampa

  71701/55/16 Hitta liknande produkter

  SleepTime Mickey är en bordlampa med indikation för nattetid. Den hjälper barnet att förstå när han/hon ska ligga i sängen och när det är dags att gå upp genom att visa en svagt lysande måne eller sol. Den rätta följeslagaren vid sängkanten! Läs mer om produkten

 • Sätt igång fantasin

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Sätt igång fantasin

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Sätt igång fantasin

 • För barn

  För barn

  Den här barnrumslampan från Philips och Disney skapar en miljö som uppmuntrar barn att hänge sig åt det de gillar mest – att ha roligt och vara kreativa! En plats där barnet kan lära, leka och sova tillsammans med sin Disney-favorit. Den här lampan har en design som är säker för barnet.

 • Sval vid beröring och barnvänlig

  Sval vid beröring och barnvänlig

  Lampan är helt säker för barn eftersom den är tillverkad i säkra material och har LED-lampor som alltid är svala vid beröring.

 • Hållbar och stöttålig

  Hållbar och stöttålig

  Den här lampan är hållbar och stöttålig. Den har inga skarpa kanter och är tillverkad i hållbara material, så att dina barn får uppleva fantasifulla ögonblick utan några som helst bekymmer.

 • Perfekt ljus för godnattsagan

  Perfekt ljus för godnattsagan

  SleepTime Mickey passar perfekt för godnattsagorna ditt barn älskar. SleepTime Mickeys indirekta och varmvita ljus är behagligt och ger dig den perfekta belysningen för läsning.

 • Måne med mjukt ljus som nattindikator

  Måne med mjukt ljus som nattindikator

  När det är läggdags tänds den högra knappen på SleepTime Mickeys mage och visar en måne. Månen fungerar som en diskret nattlampa som lugnar barnet på natten och talar om att det ännu är sovdags så länge månen förblir synlig.

 • Sol med mjukt ljus som dagindikator

  Sol med mjukt ljus som dagindikator

  När det är dags att kliva upp ur sängen – enligt timern som du ställer på undersidan – kommer den vänstra knappen på Musses mage att tändas. En sol visas så att barnet vet att det är okej att kliva upp ur sängen.

 • Rolig och enkel på-/av-knapp

  Rolig och enkel på-/av-knapp

  Tryck på SleepTime Mickeys huvud så tänds den med ett behagligt varmvitt läsljus.

 • Lättkonfigurerad morgontid

  Lättkonfigurerad morgontid

  Med den intuitiva kontrollen på undersidan av lampan kan föräldrar ställa in klockan och timern när de tycker det är okej för deras barn att kliva ur sängen och påbörja dagen. Gränssnittet är lätt och enkelt att använda.

 • LED-lampa av hög kvalitet

  LED-lampa av hög kvalitet

  SleepTime har en otroligt låg energiförbrukning på endast 2 x 1W och har samtidigt en mycket hög ljuseffekt (140 lumen). SleepTime har en färgtemperatur på 2 700 Kelvin, vilket ger ett behagligt och lugnande varmvitt ljus.

 • Energibesparande

  LED-teknologin i SleepTime har en livslängd på minst 20 000 timmar. Det gör SleepTime, som endast förbrukar några få watt, till en otroligt energisnål läs-, natt- och morgonlampa.

Visa alla specifikationer

Eco passport - Our environmental product specifications overview

Philips cares about the environment and society at large, and strongly supports eco-design of products.