Fler varumärken från

Dimmable LED

Clockwork fyrdubbel spot

Dimbart ljus, Perfekt för att skapa atmosfär, Lysdioder som är behagliga för ögonen, Enkel att installera med ClickFix 531744816 Hitta liknande produkter
 • Smidig ljusreglering från ljusstarkt till mjukt ljus

  53174/48/16
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/531744816/531744816_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  Dimmable LED

  Clockwork fyrdubbel spot

  53174/48/16 Hitta liknande produkter

  Ibland vill man anpassa belysningsstämningen efter det man håller på med för stunden. Med Philips dimringsbara LED-spotar kan du smidigt dimra ljuset till rätt nivå – från ljusstarkt för vardagssysslorna till ett mjukt ljus för avslappning. Läs mer om produkten

 • Smidig ljusreglering från ljusstarkt till mjukt ljus

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Smidig ljusreglering från ljusstarkt till mjukt ljus

Fungerar med de flesta LED-dimrar

 • Utformad för att vara behaglig för ögonen

  Utformad för att vara behaglig för ögonen

  Det är enkelt att se hur skarp belysning kan anstränga ögonen. Om det är för ljust bländas man. Om det är för dämpat kan man uppleva flimmer. Nu kan du försiktigt lysa upp hemmet och skapa den perfekta stämningen med LED-ljuskällor som är behagliga för ögonen.

 • ClickFix för enkel installation

  ClickFix för enkel installation

  Installera din spot smidigt och enkelt på egen hand. Tack vare ClickFix behövs inte ett extra par händer. Montera fästet i taket, anslut kablarna och klicka sedan fast lampan i ett enda steg.

 • Jämn dimring från 100 % ljus ner till 10 % mjukt ljus

  Anpassa stämningen i rummet efter det du håller på med. Med Philips dimbara LED-spotlights kan du enkelt justera ljusstyrkan med dimmern. Dimra smidigt från 100 % ljusstyrka för vardagssysslorna ner till 10 % mjukt ljus för avslappning.

 • Integrerad LED-ljuskälla

  Denna spot har en integrerad högkvalitativ LED-lampa som ger ett optimalt ljusflöde.

 • 5 års garanti som ger sinnesro

  Alla våra spotlights är byggd för att hålla länge. De säljs med 5 års garanti på hela produkten så att du kan njuta av kvalitetsbelysning med lång hållbarhet varje dag.

 • Lampan har en livslängd på upp till 30 års användning

  LED-ljuskällor varar längre och du slipper hålla på och byta ljuskällor ofta. Detta minskar avfallet avsevärt och dessutom sparar du pengar på lång sikt.

 • En LED-lampa av hög kvalitet som samtidigt sparar energi

  LED-ljuskällor sparar upp till 80 % energi jämfört med en traditionell belysning med samma ljusflöde. När du köper en LED-ljuskälla från Philips börjar du spara pengar direkt. För varje ljuskälla du ersätter med en LED-ljuskälla kommer du att se omedelbara resultat i form av en lägre elräkning.

 • Direkt ljusstyrka när den tänds

  Med Philips LED-spottar behöver du inte vänta. De ger full ljusstyrka omedelbart efter påslagning. Det glödlampsliknande varmvita ljuset skapar en mysig och välkomnande atmosfär direkt.

 • Den perfekta ljuskäglan för accentbelysning

  Den här moderna LED-spotlighten har ett bredvinklat ljusflöde (40 grader) och passar som både punktbelysning och allmänbelysning. Den är perfekt i köket, i vardagsrummet och över matbordet.

 • Justerbart spothuvud för maximal flexibilitet

  Det justerbara spothuvudet har utformats så att ljuset kan riktas dit du mest behöver det.

 • Högkvalitativt material som håller länge

  Denna spotlight är tillverkad i ett slitstarkt material av hög kvalitet med gedigen ytbehandling. Det garanterar en stabil och stöttålig produkt som kommer att framhäva och lysa upp ditt hem i många år framöver.

Visa alla specifikationer

Eco passport - Our environmental product specifications overview

Philips cares about the environment and society at large, and strongly supports eco-design of products.