Förslag

  Dimbar LED

  Particon dubbel spot

  Dimbart ljus, Perfekt för att skapa atmosfär, Ljuskällor som är behagliga för ögonen, Material av hög kvalitet 531524816 Hitta liknande produkter
  • Smidig ljusreglering från ljusstarkt till mjukt ljus

   53152/48/16

   Dimbar LED

   Particon dubbel spot

   53152/48/16 Hitta liknande produkter

   Ibland vill man anpassa belysningsstämningen efter det man håller på med för stunden. Med Philips dimringsbara LED-spotar kan du smidigt dimra ljuset till rätt nivå – från ljusstarkt för vardagssysslorna till ett mjukt ljus för avslappning. Läs mer om produkten

  Videor

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  Smidig ljusreglering från ljusstarkt till mjukt ljus

  Fungerar med de flesta LED-dimrar

  • Utformad för att vara behaglig för ögonen

   Utformad för att vara behaglig för ögonen

   Det är enkelt att se hur skarp belysning kan anstränga ögonen. Om det är för ljust bländas man. Om det är för dämpat kan man uppleva flimmer. Nu kan du försiktigt lysa upp hemmet och skapa den perfekta stämningen med LED-belysning som är behaglig för ögonen.

  • Jämn dimring från 100 % ljus ner till 10 % mjukt ljus

   Anpassa stämningen i rummet efter det du håller på med. Med Philips dimbara LED-spottar kan du enkelt justera ljusstyrkan med dimmern. Dimra smidigt från 100 % ljusstyrka för vardagssysslorna ner till 10 % mjukt ljus för avslappning.

  • Högt ljusflöde – 1000 lumen

   Lys upp hemmet med ljus av hög kvalitet

  • Integrerad LED-ljuskälla

   Denna spot har en integrerad högkvalitativ LED-ljuskälla som ger ett optimalt ljusflöde.

  • 5 års garanti som ger sinnesro

   Alla våra spotlights är byggda för att hålla länge. De säljs med 5 års garanti så att du kan njuta av kvalitetsbelysning med lång hållbarhet varje dag.

  • Lampan har en livslängd för upp till 30 års användning

   LED-lampor håller längre och du slipper hålla på och byta ljuskälla hela tiden. Detta minskar avfallet avsevärt och dessutom sparar du pengar på sikt.

  • En LED-lampa av hög kvalitet som samtidigt sparar energi

   LED-ljuskällor sparar upp till 80 % energi jämfört med en traditionell belysning med samma ljusflöde. När du köper en LED-ljuskälla från Philips börjar du spara pengar direkt. För varje ljuskälla du ersätter med en LED-ljuskälla kommer du att se omedelbara resultat i form av en lägre elräkning.

  • Full ljusstyrka omedelbart när den tänds

   Med Philips LED-spottar behöver du inte vänta. De ger full ljusstyrka direkt när de tänds. Det glödlampsliknande varmvita ljuset skapar en mysig och välkomnande atmosfär.

  • Varmvitt ljus hjälper dig att skapa en behaglig stämning

   Ljus kan ha olika färgtemperaturer och det mäts i en enhet som kallas kelvin (K). Ljuskällor med ett lågt kelvintal ger ett varmt och mysigt ljus, medan de med ett högre kelvintal har ett kallt, mer uppiggande ljus.

  • Den perfekta ljuskäglan för accentbelysning

   Den moderna LED-spotlighten har ett bredvinklat ljusflöde (40 grader) och passar som både accent- och allmänbelysning. Den är perfekt i köket, i vardagsrummet och över matbordet.

  • Justerbart spothuvud för maximal flexibilitet

   Det justerbara spothuvudet har utformats så att ljuset kan riktas dit du mest behöver det.

  • Högkvalitativt material som håller länge

   Spotlighten är tillverkad i ett slitstarkt material av hög kvalitet med överlägset utförande. Det garanterar en stabil och stöttålig produkt som kommer att framhäva och lysa upp ditt hem i många år framöver.

  Visa alla specifikationer
  • Utformad för att vara behaglig för ögonen. Besök www.philips.com/eyecomfort för information om flimmer, stroboskop och övriga kriterier samt för produktdetaljer.