Fler varumärken från

Bordslampa

Spider-Man, flerfärgad, LED 7179640P0 Hitta liknande produkter
 • Stimulera fantasin

  71796/40/P0

  Bordslampa

  71796/40/P0 Hitta liknande produkter

  Den här bärbara bordslampan från Philips och Disney presenterar barnens favoriter från Spider-man. Den kompakta bordslampan drivs med batteri och kan enkelt placeras bredvid sängen eller på ett bord så att du får en magisk miljö. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Stimulera fantasin

 • För barn

  För barn

  Den här barnrumslampan från Philips och Marvel skapar en miljö som uppmuntrar barn att hänge sig åt det de gillar mest – att ha roligt och vara kreativa! En plats där barnet kan lära, leka och sova tillsammans med sin Marvel-favorit. Den här lampan har en design som är säker för barnet.

 • Sval vid beröring och barnvänlig

  Sval vid beröring och barnvänlig

  Lampan är helt säker för barn eftersom den är tillverkad i säkra material och har LED-lampor som alltid är svala vid beröring.

 • LED-lampa av hög kvalitet

  LED-lampa av hög kvalitet

  Lampan har integrerad LED-teknik, som är en unik lösning utvecklad av Philips. Från och med det ögonblick den slås på ger den optimalt ljusflöde och framhäver livliga färger i barnrummet.

 • Varmvitt ljus

  Varmvitt ljus

  Ljus kan ha olika färgtemperaturer och det mäts i en enhet som kallas kelvin (K). Lampor med ett lågt kelvintal ger ett varmt och behagligt ljus, medan de med ett högre kelvintal har ett svalt, mer uppiggande ljus. Den här lampan ger ett varmvitt ljus för en trivsam atmosfär.

 • Produkt med strömbrytare

  Produkt med strömbrytare

  Knappen är diskret integrerad på armaturen och gör det enkelt att tända och släcka ljuset.

 • Automatisk avstängning efter 15 minuter

  Automatisk avstängning efter 15 minuter

  Bordslampan stängs automatiskt av efter 15 minuter för att spara batteriets livslängd.

 • Batteridriven – 3 x AA-batterier medföljer inte

  Batteridriven – 3 x AA-batterier medföljer inte

  Den här lampan drivs av 3 AA-batterier. Alla batterier i den här storleken fungerar. Blanda inte olika typer av batterier, använd alltid samma sort. Batterier medföljer inte i förpackningen.

 • Hållbar och stöttålig

  Den här lampan är hållbar och stöttålig. Den har inga skarpa kanter och är tillverkad i hållbara material, så att dina barn får uppleva fantasifulla ögonblick utan några som helst bekymmer.

 • Perfekt för att skapa en mysig stämning i ditt barns sovrum

  Den här bärbara bordslampan är kompakt och kan enkelt placeras bredvid sängen eller på ett skrivbord för att skapa en magisk atmosfär.

Visa alla specifikationer