Fler varumärken från

 • Sätt igång fantasin

  71795/99/16

  Bordslampa

  71795/99/16 Hitta liknande produkter

  Den här bärbara bordslampan från Philips och Star Wars presenterar storslagna stormtrupper. Den kompakta bordslampan kan enkelt placeras bredvid sängen eller på ett bord så att du får en storslagen och äventyrlig miljö. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Sätt igång fantasin

 • För Star Wars-fans

  För Star Wars-fans

  Den här sovrumslampan från Philips och Star Wars skapar en stimulerande miljö för spännande och storslagna äventyr. En plats där du kan studera, ta det lugnt och sova tillsammans med din favoritkaraktär från Star Wars. Lampan är utformad för att vara säker för dig.

 • Perfekt ljus för nattduksbordet eller skrivbordet

  Perfekt ljus för nattduksbordet eller skrivbordet

  Den här lampan för sovrummet passar perfekt på nattduksbordet eller skrivbordet. Den ger ett mjukt, varmvitt ljus och är perfekt när du vill läsa en bok eller göra läxor. Den finns nära till hands och är enkel att tända så att du känner dig trygg och väl till mods om kvällen.

 • LED-lampa av hög kvalitet

  LED-lampa av hög kvalitet

  Den integrerade LED-teknologin är en unik Philips-lösning som gör att ljuset tänds direkt, med optimalt ljusflöde som får färgerna att i ditt hem att se mer levande ut.

 • Varmvitt ljus

  Varmvitt ljus

  Ljus kan ha olika färgtemperaturer, angivet i enheter kallade Kelvin (K). Lampor med ett lågt Kelvintal producerar ett varmt, mysigare ljus, medan de med ett högre Kelvintal producerar ett kallare, mer stimulerande ljus. Den här lampan ger ett varmvitt ljus för en mysig atmosfär.

 • Strömbrytare på sladden

  Strömbrytare på sladden

  Eftersom strömbrytaren är diskret integrerad på sladden kan du enkelt tända och släcka lampan.

Visa alla specifikationer