Fler varumärken från

  • Sätt igång fantasin

   71795/36/16
   Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

   Bordslampa

   71795/36/16 Hitta liknande produkter

   Den här färgsprakande Philips-bordslampan med motiv från Disney Cars är lugnande och trygg på kvällen och gör godnattsagan till ett äventyr. Lampan är garanterat barnsäker med en sval LED-ljuskälla och strömbrytare. Läs mer om produkten

  Videor

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  Sätt igång fantasin

  • För barn

   För barn

   Den här barnrumslampan från Philips och Disney skapar en miljö som uppmuntrar barn att hänge sig åt det de gillar mest – att ha roligt och vara kreativa! En plats där barnet kan lära, leka och sova tillsammans med sin Disney-favorit. Den här lampan har en design som är säker för barnet.

  • LED-lampa av hög kvalitet

   LED-lampa av hög kvalitet

   Lampan har integrerad LED-teknologi, som är en unik lösning utvecklad av Philips. Från det ögonblick den slås på ger den optimalt ljusflöde och framhäver livfulla färger i barnrummet.

  • Varmvitt ljus

   Varmvitt ljus

   Ljus kan ha olika färgtemperaturer och det mäts i en enhet som kallas kelvin (K). Lampor med ett lågt kelvintal ger ett varmt och behagligt ljus, medan de med ett högre kelvintal har ett svalt, mer uppiggande ljus. Den här lampan ger ett varmvitt ljus för en trivsam atmosfär.

  • Strömbrytare på sladden

   Strömbrytare på sladden

   Med strömbrytaren diskret integrerad på sladden är det enkelt att tända och släcka lampan.

  • Perfekt belysning för barnets skrivbord eller nattduksbord

   Den här lampan från Philips och Disney för barnets sovrum passar perfekt på nattduksbordet eller skrivbordet. Den ger ett mjukt, varmvitt ljus och är perfekt vid läggdags när du till exempel vill läsa en bok eller berätta en godnattsaga. Den finns nära till hands och är enkel att tända så att barnet känner sig tryggt och väl till mods om kvällen.

  Visa alla specifikationer