Fler varumärken från

 • Stimulera fantasin

  71770/30/P0

  Bordslampa

  71770/30/P0 Hitta liknande produkter

  Den här Star Wars-skrivbordslampan från Philips avger ett kallvitt ljus som är perfekt för uppgifter som kräver koncentration såsom att läsa en bok eller göra läxan. Den har motiv från Star Wars-äventyr och är därmed garanterat iögonfallande. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Stimulera fantasin

 • För Star Wars-fans

  För Star Wars-fans

  Den här sovrumslampan från Philips och Star Wars skapar en stimulerande miljö för spännande och storslagna äventyr. En plats där du kan studera, ta det lugnt och sova tillsammans med din favoritkaraktär från Star Wars. Lampan är utformad för att vara säker för dig.

 • LED-lampa av hög kvalitet

  LED-lampa av hög kvalitet

  Den integrerade LED-teknologin är en unik Philips-lösning som gör att ljuset tänds direkt, med optimalt ljusflöde som får färgerna att i ditt hem att se mer levande ut.

 • Produkt med strömbrytare

  Produkt med strömbrytare

  Knappen är diskret integrerad på armaturen och gör det enkelt att tända och släcka ljuset.

 • Perfekt belysning för skrivbordet

  Den här lampan för sovrummet passar perfekt på skrivbordet. Den ger ett kallt vitt ljus och är perfekt när du vill läsa en bok eller göra läxor. Den finns nära till hands och är enkel att tända så att du känner dig trygg och väl till mods om kvällen.

 • Kallvitt ljus för bästa möjliga koncentration

  Ljus kan ha olika färgtemperaturer och det mäts i en enhet som kallas kelvin (K). Lampor med ett lågt kelvintal ger ett varmt och behagligt ljus, medan de med ett högre kelvintal har ett svalt, mer uppiggande ljus. Den här lampan ger ett kallvitt ljus för bästa möjliga koncentration.

 • Maximal flexibilitet

  Den här bordslampan från Philips och Star Wars har ett flexibelt huvud som på ett säkert sätt kan roteras i önskad riktning och ge ljus där det behövs.

Visa alla specifikationer

Eco passport - Our environmental product specifications overview

Philips cares about the environment and society at large, and strongly supports eco-design of products.