Fler varumärken från

 • Ljus där du behöver det

  71796/31/P0

  Bordlampa

  71796/31/P0 Hitta liknande produkter

  Få extraljus när och där du behöver det. Den bärbara bordslampa från Philips drivs med batteri och är lätt, så du enkelt kan flytta och placera den var du vill. De varmvita LED-enheterna är energieffektiva och räcker länge tack vare automatisk avstängningsfunktion. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Ljus där du behöver det

Praktiskt bärbart ljus till hemmet

 • LED-lampa av hög kvalitet

  LED-lampa av hög kvalitet

  Den integrerade LED-teknologin är en unik Philips-lösning som gör att ljuset tänds direkt, med optimalt ljusflöde som får färgerna att i ditt hem att se mer levande ut.

 • Produkt med strömbrytare

  Produkt med strömbrytare

  Eftersom knappen är diskret integrerad på lampan kan du enkelt tända och släcka den.

 • Lätt och bärbar för fullständig flexibilitet

  Batteridriven och lätt – den här bärbara lampan kan användas var som helst i hemmet. Lyser upp svåråtkomliga ställen, t.ex. mörka hörn, trappor och passager eller kompletterar den allmänna belysningen som tillhandahålls av takbelysning. Fungerar bra som läslampa, bredvid sängen eller nattlampa med en stilren design som passar överallt.

 • Inga kablar eller uttag krävs för fullständig flexibilitet

  Tack vare batteridrift slipper du kablar som förstör inredningen eller som du riskerar att snubbla på. Och eftersom du inte behöver ett nätuttag, kan du placera lampan var som helst där du behöver ljus. Det är komfort direkt ur förpackningen.

Visa alla specifikationer