Fler varumärken från

2-i-1 med projektor och ficklampa

Star Wars, svart, LED 7178830P0 Hitta liknande produkter
 • Stimulera fantasin

  71788/30/P0

  2-i-1 med projektor och ficklampa

  71788/30/P0 Hitta liknande produkter

  Den här bärbara 2-i-1-strålkastaren och facklan från Philips kommer att överraska dig med sina magiska sagofunktioner. Vrid på en av filmrattarna för att visa en av de 24 spännande scenerna från Star Wars och låt äventyret börja. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Stimulera fantasin

 • För Star Wars-fans

  För Star Wars-fans

  Den här sovrumslampan från Philips och Star Wars skapar en stimulerande miljö för spännande och storslagna äventyr. En plats där du kan studera, ta det lugnt och sova tillsammans med din favoritkaraktär från Star Wars. Lampan är utformad för att vara säker för dig.

 • LED-lampa av hög kvalitet

  LED-lampa av hög kvalitet

  Den integrerade LED-teknologin är en unik Philips-lösning som gör att ljuset tänds direkt, med optimalt ljusflöde som får färgerna att i ditt hem att se mer levande ut.

 • Varmvitt ljus

  Varmvitt ljus

  Ljus kan ha olika färgtemperaturer och det mäts i en enhet som kallas kelvin (K). Lampor med ett lågt kelvintal ger ett varmt och behagligt ljus, medan de med ett högre kelvintal har ett svalt, mer uppiggande ljus. Den här lampan ger ett varmvitt ljus för en trivsam atmosfär.

 • Produkt med strömbrytare

  Produkt med strömbrytare

  Knappen är diskret integrerad på armaturen och gör det enkelt att tända och släcka ljuset.

 • Skapar en äventyrlig stämning

  Den här bärbara sovrumslampan från Philips och Star Wars är en kombination av nattlampa och magisk bildprojektor. Nattlampan gör att du känner dig trygg på kvällen, medan projektorn visar dina favoritkaraktärer från Star Wars på väggen eller i taket. Denna unika 2-i-1-lampa förhöjer nattningen och sagoläsningen. Med lampans tvåvägsbrytare kan du enkelt växla mellan nattlampan och den magiska bildprojektorn.

 • Hjälper dig under natten

  Ficklampan från Philips och Star Wars vägleder dig under äventyrliga nattliga promenader till badrummet eller andra rum. Den inspirerande designen är utformad för att vara enkel och bekväm att hålla i.

 • Extra bildhjul medföljer

  Den här lampan från Philips och Star Wars levereras med 3 hjul, som består av 8 olika bilder vardera som stimulerar din fantasi.

 • Batteridriven - 3 x LR44 medföljer

  Den här lampan drivs av 3 LR44-batterier på 1,5 V. Alla batterier i den här storleken fungerar. Blanda inte olika typer av batterier, använd alltid samma sort. Batterier medföljer i förpackningen.

Visa alla specifikationer