Fler varumärken från

2-i-1-lösning med projektor och nattlampa

Star Wars, svart, LED 717699916 Hitta liknande produkter
 • Sätt igång fantasin

  71769/99/16

  2-i-1-lösning med projektor och nattlampa

  71769/99/16 Hitta liknande produkter

  Den här nattlampan och bildprojektorn från Philips och Star Wars förbluffar dig med den magiska berättarkonsten. Slå på ett av filmhjulen för att projicera en av de 24 äventyrliga scenerna från Star Wars i taket och låt äventyret börja. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Sätt igång fantasin

 • För Star Wars-fans

  För Star Wars-fans

  Den här sovrumslampan från Philips och Star Wars skapar en stimulerande miljö för spännande och storslagna äventyr. En plats där du kan studera, ta det lugnt och sova tillsammans med din favoritkaraktär från Star Wars. Lampan är utformad för att vara säker för dig.

 • Skapar en äventyrlig stämning

  Skapar en äventyrlig stämning

  Den här bärbara sovrumslampan från Philips och Star Wars är en kombination av nattlampa och magisk bildprojektor. Nattlampan gör att du känner dig trygg på kvällen, medan projektorn visar dina favoritkaraktärer från Star Wars på väggen eller i taket. Denna unika 2-i-1-lampa förhöjer nattningen och sagoläsningen. Med lampans tvåvägsbrytare kan du enkelt växla mellan nattlampan och den magiska bildprojektorn.

 • LED-lampa av hög kvalitet

  LED-lampa av hög kvalitet

  Den integrerade LED-teknologin är en unik Philips-lösning som gör att ljuset tänds direkt, med optimalt ljusflöde som får färgerna att i ditt hem att se mer levande ut.

 • Varmvitt ljus

  Varmvitt ljus

  Ljus kan ha olika färgtemperaturer, angivet i enheter kallade Kelvin (K). Lampor med ett lågt Kelvintal producerar ett varmt, mysigare ljus, medan de med ett högre Kelvintal producerar ett kallare, mer stimulerande ljus. Den här lampan ger ett varmvitt ljus för en mysig atmosfär.

 • Extra bildhjul medföljer

  Extra bildhjul medföljer

  Den här lampan från Philips och Star Wars levereras med 3 hjul, som består av 8 olika bilder vardera som stimulerar din fantasi.

 • Batteridriven – 3 x AA-batterier medföljer inte

  Batteridriven – 3 x AA-batterier medföljer inte

  Den här lampan drivs av 3 AA-batterier. Alla batterier i den här storleken fungerar. Blanda inte olika typer av batterier, använd alltid samma sort. Batterier medföljer inte i förpackningen.

Visa alla specifikationer