Fler varumärken från

2-i-1-lösning med projektor och nattlampa

Avengers, blå, LED 7176935P0 Hitta liknande produkter
 • Stimulera fantasin

  71769/35/P0

  2-i-1-lösning med projektor och nattlampa

  71769/35/P0 Hitta liknande produkter

  Den här kombinerade nattlampan och bildprojektorn med Avengers från Philips och Marvel kommer att trollbinda ditt barn med det magiska sagoberättandet. Vrid på något av filmhjulen så projicerar du roliga scener från Avengers i taket, medan en lugnande nattlampa lyser därunder. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Stimulera fantasin

 • För barn

  För barn

  Den här barnrumslampan från Philips och Marvel skapar en miljö som uppmuntrar barn att hänge sig åt det de gillar mest – att ha roligt och vara kreativa! En plats där barnet kan lära, leka och sova tillsammans med sin Marvel-favorit. Den här lampan har en design som är säker för barnet.

 • LED-lampa av hög kvalitet

  LED-lampa av hög kvalitet

  Lampan har integrerad LED-teknik, som är en unik lösning utvecklad av Philips. Från och med det ögonblick den slås på ger den optimalt ljusflöde och framhäver livliga färger i barnrummet.

 • Batteridriven – 3 x AA-batterier medföljer inte

  Batteridriven – 3 x AA-batterier medföljer inte

  Den här lampan drivs av 3 AA-batterier. Alla batterier i den här storleken fungerar. Blanda inte olika typer av batterier, använd alltid samma sort. Batterier medföljer inte i förpackningen.

 • Skapar en magisk stämning

  Den här bärbara barnrumslampan från Philips och Marvel är en kombination av nattlampa och magisk bildprojektor. Nattlampan gör att barnet känner sig trygg på kvällen, medan projektorn visar barnets Marvel-favorit på väggen eller i taket. Denna unika 2-i-1-lampa förhöjer nattningen och sagoläsningen. Med lampans tvåvägsbrytare kan du enkelt växla mellan nattlampan och den magiska bildprojektorn.

 • Extra bildhjul medföljer

  Den här lampan från Philips och Marvel levereras med 3 hjul, som består av 8 olika bilder vardera som stimulerar barnets fantasi.

Visa alla specifikationer