Du besöker nu Philips lightings webbplats. Det finns en lokal version tillgänglig för dig.
Förslag

  Ju mer du dimrar
  desto varmare blir ljuset

  Upplev Warm Glow

  Philips dimbara LED-glödlampor med varmt sken

  Philips LED med WarmGlow-effekt ger en ny upplevelse för dimbara LED-lampor. Tack vare den gradvisa dimringsfunktionen kan du dimra till varma toner som liknar dem från traditionella glödlampor. Till skillnad från LED-lampor av standardformat kan de här Philips-lamporna dimras till en varm ton i en bekant form som går från funktionell vardagsbelysning till inbjudande och mysig.

  Jämför skillnaden

  LED-glödlampor
  YouTube-video med WarmGlow

  Träffa Allenwoods  


  Hemmet är där familjen kan arbeta och leka, koppla av och underhålla. Med Philips Hue LED med dimbar och varm, glödande effekt blir det en tydlig skillnad. Du kan anpassa rummet efter ett stort antal olika uppgifter och ändå alltid ha rätt belysning. Klicka på videon om du vill veta mer.

  Träffa Allenwoods


  Hemmet är där familjen kan arbeta och leka, koppla av och underhålla. Med Philips LED med dimbar varm, glödande effekt blir det en tydlig skillnad. Du kan anpassa rummet efter ett stort antal olika uppgifter och ändå alltid ha rätt belysning. Klicka på videon om du vill veta mer.  

  YouTube-video med WarmGlow

  Populära dimbara LED-lampor

  WarmGlow

  EyeComfort LED-belysning som skapar komfort för dina ögon

  Dimma utan dimmer - SceneSwitch Upplev SceneSwitch här

  I rampljuset

  Så här gör du, wiki och instruktionsfilm

  Så här gör du, wiki och instruktionsfilm

  Med så många möjligheter kan det vara svårt att välja rätt ljuskälla. Se våra instruktionsvideor om belysning för att få reda på vad det finns för olika alternativ.  
  Ett helt nytt ljus

  Ett helt nytt ljus

  Hur många år tar det att byta ut en glödlampa? Våra hem har förändrats radikalt det senaste seklet. Varför använder vi då fortfarande ljuskällor som bygger på teknik från artonhundratalet? Philips hue-belysning kan förändra din inredning, göra ditt hem säkrare, hjälpa dig att slappna av eller fokusera och mycket, mycket mer. Ett helt nytt ljus.
  Det finns många sätt att spara på

  Det finns många sätt att spara på    

  Visste du att du kan få rabatt på Philips Energy Star-certifierade LED- och CFL-ljuskällor? Se om det finns några rabatter hos Philips eller hos din närmaste Philips-återförsäljare och tjäna på att köpa energibesparande lampor.
  Kan användas med dimmer

  Kan användas med dimmer 

  Använd vår kompatibilitetstabell för att hitta rätt dimmer till dina dimbara LED-ljuskällor eller kompaktlysrör och njut av så mycket eller lite ljus du vill.