Du besöker nu Philips lightings webbplats. Det finns en lokal version tillgänglig för dig.
Förslag

  Upplev stämningen med varmvit

  LED-belysning

  Varmvitt ljus hjälper dig att skapa en bekväm atmosfär

  I dagens LED-belysning är värme A och O. Philips LED-lampor ger ett vackert varmvitt ljus som från det ögonblick de tänds.

   

  Oavsett om du vill skapa en trivsam stämning i vardagsrummet eller behöver bra arbetsbelysning i köket så har Philips LED det du behöver. Med klassisk design och klart ljus som tänds omedelbart får du en behaglig miljö i hela hemmet.

   

  Visste du att det är färgtemperaturen är det som avgör om ljuset upplevs varmt eller kallt? En lägre färgtemperatur producerar ett varmare och mer avslappnat ljus och en högre ljustemperatur avger ett svalare, mer energiskt ljus. Med Philips LED-teknologi kan du njuta av högklassig LED-belysning utan att offra den ljuskvalitet du är van vid. Använd vårt färgreglage här nedan för att se hur ljusets temperatur påverkar atmosfären i ditt hem.

  Välj din LED-färg

  Har du en lampa som behöver bytas? Välj den färgtemperatur som passar dig bäst

   

  När du vill skapa en mysig, trygg och trivsam atmosfär i hemmet bör du leta efter en armatur eller ljuskälla med en färgtemperatur på 2700K. Få mer förståelse om färgtemperaturens påverkan på ditt hem i videon till höger.

  varmt-led-ljus

  Populära varmvita LED-lampor